KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Βρέθηκαν τέσσερα εγκαταλελειμμένα παιδιά στον οικισμό ΚΑΠΟΤΑ

15/04/2016 08:25
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Εγκαταλελειμμένα,φοβισμένα και ταλαιπωρημένα εντόπισαν οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνών τέσσερα ανήλικα παιδιά-αδέρφια, 6,7,9 και 14 ετών στον καταυλισμό ΚΑΠΟΤΑ.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Τα παιδιά ζούσαν στον καταυλισμό και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν εγκαταληφθεί από τη μητέρα τους, πριν από δεκαπέντε μέρες. Όλο αυτό το διάστημα, το μεγαλύτερο σε ηλικία αδελφάκι φρόντιζε τα μικρότερα περιμένοντας τη μητέρα τους να επιστρέψει. Η αστυνομία έφτασε στον εντοπισμό τους μετά από καταγγελία και οι αστυνομικοί προσέγγισαν με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον το περιστατικό, μετέφεραν τα παιδιά στο Α.Τ Αχαρνών και τα φρόντισαν μέχρι τη στιγμή που άνθρωποι από το “Χαμόγελο του Παιδιού” πήραν τα παιδιά, μετά από Εισαγγελική παραγγελία, για να τα φιλοξενήσουν ωσότου παρουσιαστεί η μητέρα τους.

Σημειώνεται ότι στον καταυλισμό ΚΑΠΟΤΑ κατοικούν χιλιάδες άνθρωποι, διαφορετικών φυλών και εθνοτήτων και τα προβλήματα είναι “σχεδόν” καθημερινά. Μεταξύ των κατοίκων έχει καλλιεργηθεί ένας “κώδικας σιωπής” που σπάειμόνο όταν συντρέχουν ιδιαίτερες συνθήκες,όπως το περιστατικό με τα τέσσερα παιδάκια.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: