11.4 C
Athens
30 Σεπτεμβρίου 2022
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΖΩΗΟι αποφράξεις απαραίτητη προϋπόθεση για την υγιεινή κάθε χώρου

Οι αποφράξεις απαραίτητη προϋπόθεση για την υγιεινή κάθε χώρου

- Advertisement -

Κάθε χώρος στον οποίο κατοικούν ή επισκέπτονται άνθρωποι πρέπει, εκτός από ευπρεπής, να είναι πάνω απ’ όλα λειτουργικός, εξυπηρετώντας τις ανάγκες τους. Και βέβαια μια απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία κάθε χώρου και την υγιεινή των επισκεπτών και των ενοίκων του είναι η καλή κατάσταση της αποχέτευσης.

- Advertisement -


Και αυτό ισχύει για τους χώρους κάθε μεγέθους (μονοκατοικίες, πολυκατοικίες) και χρήσης (γραφεία, διαμερίσματα, επαγγελματικοί χώροι) αφού οι ανάγκες που καλείται να καλύψει το αποχετευτικό δίκτυο είναι αδιαπραγμάτευτες. Επομένως η τακτική συντήρησή του και η φροντίδα γι’ αυτό πρέπει να απασχολεί κάθε πολιτισμένο άνθρωπο του σήμερα. Αλλά και στις περιπτώσεις όπου σημειώνονται βλάβες ή βουλώνουν οι σωλήνες του αποχετευτικού η αντίδραση του πελάτη πρέπει να είναι άμεση και η εταιρεία αποφράξεων να κληθεί χωρίς χρονοτριβή.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ευτυχώς οι αποφράξεις είναι ένας χώρος που λειτουργεί ρολόι, ειδικά στο Λεκανοπέδιο όπου το αποχετευτικό δίκτυο είναι παλιό και κακοσυντηρημένο και τα προβλήματα πολλά. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο, κάποιες από τις οποίες είναι μικρές και στεγάζονται σε μικρά γραφεία μαζί με υδραυλικούς, ενώ κάποιες άλλες είναι μεγαλύτερες με μεγάλο στόλο οχημάτων και ευρύτερο φάσμα εργασιών που αναλαμβάνουν. Αυτές οι τελευταίες μάλιστα διαθέτουν πολλά υποκαταστήματα εντός της πόλης ή και σε όλη την Ελλάδα και αναλαμβάνουν περιπτώσεις με υψηλές απαιτήσεις (π.χ. εργοτάξια, μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ιδρύματα). Όλες όμως ανταποκρίνονται άμεσα και κάνουν το καλύτερο δυνατόν για την εξυπηρέτηση του πελάτη.
Όλες οι εταιρείες αποφράξεων διακρίνονται για την επάρκειά τους τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή. Οι εργαζόμενοι στις εν λόγω επιχειρήσεις είναι πεπειραμένοι υδραυλικοί, τεχνίτες και χειριστές των εργαλείων και των μηχανημάτων με τα οποία εκτελούν την εργασία τους. Και καθώς τα αποφρακτικά προβλήματα δεν είναι… χθεσινό φαινόμενο, είναι ιδιαίτερα πεπειραμένοι στο επάγγελμά τους, το οποίο συνήθως έχουν μάθει από τους προγόνους τους και το μεταλαμπαδεύουν στις επόμενες γενιές.

Αλλά και στον υλικό τομέα οι εταιρείες του κλάδου δεν υστερούν καθόλου. Η τεχνική τους υποδομή βελτιώνεται διαρκώς και παρακολουθεί την πρόοδο της τεχνολογίας. Έτσι, μια τεράστια γκάμα από εργαλεία και μηχανές εγγυώνται ένα τέλειο αποτέλεσμα. Φρέζες, ατσαλίνες, σύρματα, ηλεκτροκίνητες αντλίες, μηχανήματα με κυκλική κίνηση και κοπτικά εργαλεία για την απομάκρυνση υλικών από φρεάτια και αγωγούς επιστρατεύονται στον «πόλεμο» κατά των αποφρακτικών προβλημάτων.
Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις αποφράξεις είναι οι μικροκάμερες cctv apofraxeis  που παρακολουθούν το σημείο όπου υφίσταται το πρόβλημα και το οποίο δεν μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι. Υπάρχει μάλιστα και η δυνατότητα να δοθεί στον πελάτη η εικόνα του σωλήνα ή του φρεατίου σε ψηφιακή μορφή ώστε να πιστοποιηθεί ότι έχει γίνει σωστή δουλειά. Αν όμως παρ’ όλα αυτά παρουσιαστεί… υποτροπή σύντομα μετά την επίσκεψη της εταιρείας, δίδεται η εγγύηση για επανεξέταση και νέα εργασία απόφραξης στο σημείο.
Χάρη στον επαγγελματισμό των εργαζομένων, στον άριστο εξοπλισμό τους και στο χαμηλό κόστος, το οποίο σχεδόν εξαφανίζεται αν διαμοιραστεί μεταξύ των ενοίκων μιας πολυκατοικίας, οι αποφράξεις είναι εύκολες και προσιτές σε όλα τα βαλάντια και διασφαλίζουν τόσο την καλή κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου όσο και την υγιεινή όσων διαμένουν σε έναν χώρο.  

Πηγή: http://www.apofraxeis4u.gr/blog/282-oi-apofraxeis-aparaititi-proypothesi-gia-tin-ygieini-kathe-xorou

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -