KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΦΥΛΗ

Γιάννης Μπουραΐμης: «Εσκεμμένη η αγορά ακινήτου από τσιγγάνους στο κέντρο της Φυλής»

04/05/2016 18:59
Ανανεώθηκε 11/05/2016 17:26
2 '
Γιάννης Μπουραΐμης, τοπικό συμβούλιο, Φυλή, δήμος Φυλής, ΕΥΠΟΛΙΣ
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Στην αποκάλυψη ότι η μια από τις δικαιούχους του εξ΄ αδιαιρέτου ακινήτου της οικογένειας Κυριακού (που ενεχυρίασε το ακίνητο και μέσω αυτού αγοράστηκε πρόσφατα από το τσιγγάνο) είχε έρθει προεκλογικά σε συνεννόηση με το δήμο και τη διοίκηση Μπουραΐμη και σταμάτησε τις διαδικασίες πώλησης, προχώρησε το μέλος της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ Γιάννης Μπουραΐμης.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη συνιδιοκτήτρια είχε απευθυνθεί σε μεσιτικό γραφείο για να πουλήσει το μερίδιό της και λίγο αργότερα σταμάτησε τις διαδικασίες, καθώς όπως είχε πει θα το αναλάμβανε ο δήμος. Μετά τις εκλογές και την ήττα Μπουραΐμη, η τύχη αυτής της πρόχειρης συμφωνίας αγνοείται και, σε κάθε περίπτωση, μπορεί να χαρακτηριστεί ως παράλογο το ότι η ιδιοκτήτρια δεν προσπάθησε να έχει οποιαδήποτε επαφή με τη νέα διοίκηση.

Παράλληλα, ο Γιάννης Μπουραΐμης εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι υπάρχει πληθώρα ακινήτων στη Χασιά, τα οποία αναμένεται να βγουν σε πλειστηριασμό και αν η δημοτική αρχή δεν κινηθεί άμεσα, οι συνέπειες θα είναι τραγικές ενώ κατηγόρησε τους διοικούντες για ολιγωρία.

«Εφόσον γνωρίζατε για την κατάργηση του ΤΑΠ από το 2014, ποια μέτρα πήρατε για να μη φτάσουμε εδώ; Με κάποιο τρόπο ο Δημήτρης Μπουραΐμης εξασφάλιζε ότι θα δε πουληθεί σπίτι σε τσιγγάνο. Εσείς, τι κάνατε;» διερωτήθηκε και χαρακτήρισε εσκεμμένη κίνηση την αγορά του συγκεκριμένου ακινήτου στο κέντρο της πόλης. «Τι να κάνει ένας τσιγγάνος σε ένα εξ΄ αδιαιρέτου ακίνητο 30 τ.μ; Προσωπικά, θεωρώ ότι υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: