KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

HOT STORY

Αιχμηρή δήλωση του Μπάμπη Ορφανίδη για την αποπομπή του από τη θέση του αντιδημάρχου

05/05/2016 06:03
Ανανεώθηκε 06/05/2016 12:01
3 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ιδιαίτερα αιχμηρός σχετικά με την αποπομπή του από τη θέση του αντιδημάρχου περιβάλλοντος και πρασίνου εμφανίζεται στη δήλωσή του ο Μπάμπης Ορφανίδης . Ο κ.Ορφανίδης τονίζει,σε όλους τους τόνους,ότι κανείς δεν τον ενημέρωσε για την απομάκρυνσή του παρά την πολυετή προσφορά του στην παράταξη του δημάρχου. Επιπλέον, κάνει λόγο για κουτσομπολίστικες διαδόσεις,αυλές και ημετέρους και ζητά από το δημοτικό συμβούλιο να μην ασχολείται με βυζαντινή καμαρίλα και κουτοπόνηρες υποθέσεις. Τέλος, διευκρινίζει ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές του ως μέλος του Δ.Σ.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Παραθέτουμε τη δήλωση του κ.Ορφανίδη:

Αγαπητοί συντοπίτες,

Με έκπληξη πληροφορήθηκα,το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, την αποπομπή μου από τη θέση του αντιδημάρχου περιβάλλοντος και πρασίνου, με απόφαση του  δημάρχου Γιάννη Κασσαβού.

Έκπληξη και απορία συνάμα, καθώς ουδείς από τη δημοτική αρχή δε φρόντισε,ως όφειλε,σεβόμενος την πολυετή συνεργασία μας να μ ενημερώσει για την απομάκρυνσή μου από τη θέση του αντιδημάρχου χωρίς προηγουμένως να χει συμπληρωθεί ο χρόνος της θητείας μου.

Η απορία δυναμώνει από το γεγονός ότι η απόφαση στερείται αιτιολόγησης, που αποδεικνύει ότι πάρθηκε στα βιαστικά, υπό το καθεστώς έντονης συναισθηματικής φόρτισης και χωρίς επαρκή επιχειρήματα.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση του δημάρχου ήρθε λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη συνειδητή κι απολύτως αιτιολογημένη απουσία μου από το δημοτικό συμβούλιο που συζητήθηκε το θέμα της λήψης δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Δικαιολογημένως,λοιπόν,μπορώ να ισχυριστώ ότι η αποπομπή μου συνδέεται άμεσα με τη στάση μου απέναντι σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα για τον τόπο,για το οποίο όρθωσα το ανάστημά μου ως ελεύθερος και νοήμων αυτοδιοικητικός άντρας.

Θεωρώ ότι ο κ.Κασσαβός προτίμησε να με αποπέμψει για να προειδοποιήσει όλους όσοι τολμούν και δεν «αγκιστρώνονται σε καρέκλες» για το μέλλον που τους περιμένει.

Αγαπητοί συνδημότες

Ο κ.Κασσαβός με απομάκρυνε όχι γιατί δεν έκανα καλά τη δουλειά μου στον τομέα που με είχε τοποθετήσει, ούτε επειδή υπέπεσα σε ατοπήματα ή υπήρξαν κατηγορίες εναντίον μου.

Με απέπεμψε με βάση τη λογική της: «Επίδειξης δύναμης». Αντί να προτιμήσει τη σύγκλιση,τη συνεννόηση και τη συνεργασία. Αρχές που χρειάζεται η πόλη μας για να προχωρήσει μπροστά.

Η αλήθεια είναι ότι:

Αποπέμθηκα γιατί διατήρησα την άποψη και την κρίση μου

Αποπέμθηκα γιατί προσπάθησα να σπάσω το καρκίνωμα των ημετέρων

Αποπέμθηκα γιατί δεν άρεσε η κοινωνική μου συμπεριφορά στην αυλή του Δημάρχου

Αποπέμθηκα γιατί συνεργάστηκα άψογα με τους υπαλλήλους του Δήμου

Καλώ τη δημοτική ομάδα της παράταξής μου να πάρει θέσει θαρρετά και δημόσια αν συμφωνεί με την απόφαση του δημάρχου.

Καλώ το δημοτικό συμβούλιο να αθρώσει,επιτέλους,πολιτικό λόγο και να μην ασχολείται με κουτσομπολίστικες διαδόσεις, κουτοπόνηρες υποθέσεις και βυζαντινή καμαρίλα.

Προσωπικά θα συνεχίσω τις προσπάθειές μου σαν μέλος του δημοτικού συμβουλίου. Από κει δεν μπορεί να με διώξει κανείς.

 

Χαράλαμπος Ορφανίδης

Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: