KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Kαταγγελία του ΚΚΕ Φυλής για την πρόσκληση στις εκδηλώσεις στο Ζεφύρι της Χρυσής Αυγής

11/05/2016 08:18
2 '
KKE logo, σήμα, λογότυπο
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

 

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε στο λαό της περιοχής μας και σε ολόκληρο το λαό της πατρίδας μας, την απαράδεκτη ενέργεια της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Φυλής, να καλέσει τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής  Κασιδιάρη, να συμμετάσχει στις διήμερες εκδηλώσεις «διασκέδασης και αλληλεγγύης» στο Ζεφύρι, την Παρασκευή 13 & το Σάββατο 14 Μάη.

Είναι ενέργεια εχθρική προς το λαό της Πόλης μας, που επιχειρεί να νομιμοποιήσει τη παρουσία της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης και του υπόδικου για την εγκληματική της δράση εκπροσώπου της.

Καμιά θέση δεν έχουν στη περιοχή μας, οι πολιτικοί απόγονοι  των γερμανοτσολιάδων ταγματασφαλιτών, οι υμνητές του Χίτλερ της Χούντας και του φασίστα Μεταξά. Είναι τραμπούκοι υπηρέτες της μεγαλοεργοδοσίας, των μεγαλοεπιχειρηματιών, των εφοπλιστών. Γι’ αυτό στηρίζονται από τα μεγάλα συμφέροντα και  το Αστικό κράτος.

 Είναι γέννημα θρέμμα του βάρβαρου καπιταλισμού, μπράβοι του συστήματος της εκμετάλλευσης, ορκισμένοι εχθροί των εργατών και του μαζικού λαϊκού κινήματος.

Γι΄ αυτό χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο, σπέρνουν το μίσος και τη μισαλλοδοξία, για να βγάζουν λάδι τα αφεντικά και την εξουσία τους.

Καλούμε την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα της περιοχής μας, τη νεολαία, τις γυναίκες,  να καταδικάσουν με κάθε τρόπο τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής, όπως και την απαράδεκτη ενέργεια της δημοτικής αρχής.

Να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν! Δεν  έχουν θέση στις φτωχές λαϊκές γειτονιές μας,  όπως δεν έχουν θέση και πουθενά τα μαντρόσκυλα του συστήματος.

Τα σωματεία,  οι σύλλογοι,  οι μαζικοί φορείς της περιοχής μας, να εκφράσουν  με κάθε τρόπο την αντίθεσή τους στη παρουσία και τη νομιμοποίηση των Χρυσαυγιτών στο Δήμο μας.

Μάης 2016  Τομεακή  Επιτροπή  Μενιδίου – Φυλής  του ΚΚΕ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: