11.4 C
Athens
21 Ιανουαρίου 2022
spot_img
ΑρχικήSTORIESΗ επιτυχημένη πορεία του ΔΑΣ Ζεφυρίου

Η επιτυχημένη πορεία του ΔΑΣ Ζεφυρίου

- Advertisement -
- Advertisement -

 

- Advertisement -
- Advertisement -

 

ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ

EMAIL : daszefiriou@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το 1995 ιδρύθηκε ο αθλητικός σύλλογος ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ. Είναι ένας σύλλογος μαζί με την ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ που εδώ και πολλά χρόνια είναι οι δυο αθλητικοί σύλλογοι που παράγουν έργο στο τόπο μας. Η συμμετοχή των παιδιών στο σύλλογο ΔΑΣ εδώ και αρκετά χρόνια είναι μεγάλη , έτσι λοιπόν δημιουργήθηκαν αρκετά τμήματα.

Οι διακρίσεις μέσα από το σύλλογο στα περισσότερα αθλήματα αρκετές και ιδιαίτερα στη Πάλη (πανελλήνια, πανευρωπαϊκά , παγκόσμια κ.α. ) Οι συμμετοχές του σε πρωταθλήματα και τουρνουά από όλα τα τμήματα αρκετές και αυτό πάντα με ήθος και συνέπεια από όλα τα παιδιά .

Τα δυο τελευταία χρόνια ξεκινήσαμε μαζί με τα υπόλοιπα αθλήματα την ακαδημία TAE KWON DO και την ακαδημία HANDBALL. Όλοι μαζί παιδιά, γονείς,προπονητές και με την βοήθεια χορηγών και διάφορων φίλων κάναμε δράσεις αλληλεγγύης , συμμετείχαμε σε αιμοδοσίες, καθιερώσαμε την Ημέρα Αγάπης και σε όλες τις υπόλοιπες γιορτές που διοργανώθηκαν τα παιδιά και οι γονείς  του Δ.Α.Σ με την παρουσία τους υπόσχονταν πολλά για το μέλλον αυτού του Συλλόγου. Στη βραδιά Αγάπης συγκεντρώσαμε τρόφιμα ,φάρμακα, ρούχα για τους συνανθρώπους μας μοιράζοντάς τα μαζί με μια λαμπάδα για το Πάσχα, δημιουργήσαμε τράπεζα αίματος για τα παιδιά μας και για όποιον είχε άμεση ανάγκη ,κάναμε γιορτές και χαρήκαμε όλες τις γιορτές οι οποίες είχαν σχέση με την οικογένεια (Χριστούγεννα, Απόκριες ,Πάσχα) και έχουμε καταφέρει σε αυτό το Σύλλογο να είμαστε και να νιώθουμε σαν μια οικογένεια (γονείς ,παιδιά, προπονητές και Δ.Σ).

Ένα από τα τμήματα μας είναι η πάλη, όπου μικροί και μεγάλοι αθλητές έλαβαν μέρος σε όλους τους προκριματικούς αγώνες για να πάνε στο τελικό και μάλιστα απέσπασαν διακρίσεις.

Στο γυμναστήριο μας τα δυο τελευταία χρόνια διοργανώθηκαν δυο event, με την παρουσία της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου, κατά τα οποία οι επιτυχίες των αθλητών που έλαβαν μέρος στις αναμετρήσεις, οι απονομές  και ο κόσμος μας αποτέλεσαν ξεχωριστές στιγμές.

Ένα άλλο τμήμα με αρκετές επιτυχίες και διακρίσεις είναι το ποδόσφαιρο, όπου διοργανώσαμε δυο τουρνουά, συμμετείχαμε σε άλλα δυο και πήραμε την 1 η , την 2 η, την 3 η ,την 4 η και την 5 η θέση, με συνέπεια να μπορούμε να συμμετέχουμε σε άλλα τουρνουά της Αττικής . Αυτή τη στιγμή οι ακαδημίες του Δ.Α.Σ αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Δυτικής Αττικής (E.Π.Σ.Δ.Α) έχουν την 5η θέση και ευελπιστούμε κάτι καλύτερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Επίσης, άλλο ένα πρωτάθλημα που συμμετέχει ο Δ.Α.Σ με πολύ μεγάλη επιτυχία είναι το fairplay στο οποίο και εκεί τα τμήματα που συμμετέχουν προς το παρόν πάνε πολύ καλά (5 η και 6 η θέση ).

Το δεύτερο νέο άθλημα, το οποίο δεν υπήρχε στο δήμο Φυλής και έκανε την παρουσία του τον Οκτώμβρη του 2015 με μεγάλη επιτυχία, έως τώρα είναι το HANDBALL που μαζί με τη Πάλη έχουν κάνει γνωστό το Ζεφύρι πανελληνίως. Μια ομάδα 8 μηνών, που μας έχει κάνει περήφανους, η οποία συμμετείχε στο διεθνές και επίσημο τουρνουά Προσοτσάνης στη Δράμα. Έτσι λοιπόν τα δυο τμήματα του Δ.Α.Σ αγόρια και κορίτσια έπαιξαν καταπληκτικό HANDBALL σε σημείο να κάνουν τους ανθρώπους που δεν ασχολούνται και ανθρώπους που ασχολούνται να αναρωτιούνται από που είναι και πόσα χρόνια παίζουν.

Αυτή λοιπόν η ομάδα πέρασε σαν άνεμος, όπως την χαρακτηρίζει και το όνομα της (ΔΑΣ-ΖΕΦΥΡΙ-ΑΝΕΜΟΣ ΖΕΦΥΡΟΣ), μέσα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελλάδος του HANDBALL στην όμορφη Μακεδονία. Με την συμμετοχή του ο ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ κατάφερε να κατακτήσει αντιμέτωπη με ομάδες που έχουν ιστορία, την 1η θεση του τουρνουά αυτού, σηκώνοντας την σημαία της πόλης της στη Δράμα.

Από το προηγούμενο Σάββατο 7-5-16 οι ομάδες του HANDBALL του ΔΑΣ παμπαίδες-Β και παγκοκορασίδες-Β με την δική τους μεγάλη υπογραφή είναι στη κορυφή και επίσης πρώτο θέμα συζήτησης σε πολλά HANDBALL CLUBS και διάφορες ομάδες HANDBALL .Έχουν πλέον την δική τους σελίδα στο βιβλίο του HANDBALL.

Τα αθλήματα ρυθμικής και αεροβικής για παιδιά και ενήλικες λειτούργησαν ενάμιση χρόνο. Τελείως απότομα και με αποφάσεις άλλων ανθρώπων σταμάτησαν για φέτος τον Ιανουάριο του 2016. Η επαναλειτουργία τους και των δυο τμημάτων και δυο ακόμη τα οποία δε τα βρήκαμε καθόλου παρόλο τις προσπάθειες μας για να ξανά λειτουργήσουν μπάσκετ και βόλεϊ,  ελπίζουμε και θέλουμε να  πιστεύουμε ότι με τη νέα σεζόν που ξεκινάει το Σεπτέμβρη το 2016  θα γίνει η λειτουργία τους .

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας (χορηγούς, φίλους, συγγενείς,γονείς, δήμο), όπως:  Μαρτίνος Αθανάσιος, Ταραμίγκος Αντώνιος, Πιτέλης Κωνσταντίνος, Παππού-De oliveira Ελενη, Γεωργίου Ευάγγελος (Βαγγέλης),  Ζάγγα Ευαγγελία (Λίτσα), Τσιουμπρής Δημήτριος, Τσουμπρής (μεταφορική εταιρία), Βιβλιοπωλείο Γραφή, Φραγκιαδάκης Ιωάννης,   Σταυρόπουλος Σωκράτης, Νικολακοπούλου Αναστασία, Ζαχαροπλαστείο Ηπειρώτικο, Centro style καταστήματα, Γήπεδο DALUZ, ALESSIO, Δρόλιας Θεοδόσης & όλους τους γονείς του ΔΑΣ (για την προσφορά τους και την προσπάθεια τους όλα αυτά τα χρόνια ). Τέλος το δήμο Φυλής και το Ν.Π.Δ.Δ για την παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων και όχι μόνο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, επίσης, στους ανθρώπους που είναι κάθε μέρα και για ώρες δίπλα στα παιδιά μας και τους μαθαίνουν να είναι πρώτα άνθρωποι, να σέβονται ,να αγαπάνε ,να προσφέρουν ,να εκτιμάνε και μετά να είναι σωστοί αθλητές. Αυτοί λοιπόν είναι οι προπονητές ,οι έφοροι ,γυμναστές και οι ιατροί που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά . Οι οποίοι είναι :

1)            Κατηφόρης Διονύσιος
2)            Χριστοδουλάκη Ελένη
3)            Καζάζης Θεόδωρος   –   Λούτας Ιωάννης  –  Μαρίνης Βασίλης  –  Βασιλείου Βασίλης
4)            Τσιουμπρής Παναγιώτης  –  Κουντουριώτης Κυριάκος  –  Λούτσς Ιωάννης   –  Βασίλειου Ουρανία( ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ)
5)            Ευθυμίου Παναγιώτα
6)            Κότσιρας Κωνσταντίνος  –  Βιδάκης Ιωάννης

ΕΦΟΡΟΙ

1)            Κατηφόρης Βασίλης (μέλος συλλόγου)
2)            Βασιλακάκης Αντώνης

Σαν ΔΑΣ μαζί με τους ανθρώπους μας έχουμε έτοιμα τα σχέδια για τη νέα σεζόν για τα 150 παιδιά που έχουμε έως τώρα και πιστεύουμε να αυξηθούν περισσότερο .Η όρεξη ,το κέφι ,η ζωντάνια ,η θέληση και η πράξη είναι το κίνητρο μας . Με τη βοήθεια φίλων και γονέων θα πάμε ακόμα ψηλότερα.Το στοίχημα είναι για όλους . Για εμάς ,για τα παιδιά μας ,για τον τόπο μας.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Βασιλείου

Πρόεδρος

 

das_zefyriou1 das_zefyriou3 ΔΑΣ Ζεφυρίου, Ζεφύρι, δήμος Φυλής ΔΑΣ Ζεφυρίου, Ζεφύρι, δήμος Φυλής ΔΑΣ Ζεφυρίου, Ζεφύρι, δήμος Φυλής ΔΑΣ Ζεφυρίου, Ζεφύρι, δήμος Φυλής ΔΑΣ Ζεφυρίου, Ζεφύρι, δήμος Φυλής ΔΑΣ Ζεφυρίου, Ζεφύρι, δήμος Φυλής ΔΑΣ Ζεφυρίου, Ζεφύρι, δήμος Φυλής ΔΑΣ Ζεφυρίου, Ζεφύρι, δήμος Φυλής ΔΑΣ Ζεφυρίου, Ζεφύρι, δήμος Φυλής ΔΑΣ Ζεφυρίου, Ζεφύρι, δήμος Φυλής

 

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -