KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Απονομή κυπέλλου στη Δόξα Ποντίων για την άνοδό της στη Β’ ΕΠΣΑΝΑ

06/06/2016 17:40
Ανανεώθηκε 06/06/2016 19:06
1 '
ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μια εξαιρετική και άκρως επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της για τη Δόξα Ποντίων η οποία- τη νέα σεζόν- θα αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣΑΝΑ κατηγορία. Η ομάδα του Μπάμπη Ορφανίδη, γιόρτασε την άνοδο, την Κυριακή 5 Ιουνίου, με φιλική νίκη (2-1) επί του Σκορπιού Φυλής σε ματς που έγινε στο γήπεδο της Αγίας Άννας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό και το παρών έδωσαν πολυάριθμοι φίλαθλοι της ομάδας που χρωμάτισαν με τις φωνές και τον ενθουσιασμό τους το παιχνίδι που αν και φιλικό διέθετε πάθος και δύναμη. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ακολούθησε απονομή μεταλλίων και Κυπέλλου από τους ανθρώπους της ΕΠΣΑΝΑ και συγκεκριμένα από τον κ.Κώτσαινα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τον προπονητή και τα υπόλοιπα μέλη της.

Σημειώνεται ότι όσοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία της ομάδας από το 2014 οπότε κι ανανεώθηκε το Δ.Σ, με πρόεδρο τον Μπάμπη Ορφανίδη, είδαν την ομάδα να βελτιώνεται, ν΄αλλάζει η ψυχολογία και οι προοπτικές. Έχοντας δίπλα τους ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα η ομάδα βρήκε το βηματισμό της στο γήπεδο και κατάφερε να φέρει το χαμόγελο στους οπαδούς του. Τη στήριξή του στην ομάδα εκδήλωσε και ο κ.Τάσος Χίος ο οποίος την απέδειξε εμπράκτως με την οικονομική βοήθεια που προσέφερε.

ΔΟΞΑ-ΠΟΝΤΙΩΝ (25) (Custom)  ΔΟΞΑ-ΠΟΝΤΙΩΝ (27) (Custom)  ΔΟΞΑ-ΠΟΝΤΙΩΝ (26) (Custom) ΔΟΞΑ-ΠΟΝΤΙΩΝ (23) (Custom) ΔΟΞΑ-ΠΟΝΤΙΩΝ (21) (Custom) ΔΟΞΑ-ΠΟΝΤΙΩΝ (11) (Custom) ΔΟΞΑ-ΠΟΝΤΙΩΝ (19) (Custom)  ΔΟΞΑ-ΠΟΝΤΙΩΝ (5) (Custom) ΔΟΞΑ-ΠΟΝΤΙΩΝ (4) (Custom)

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: