KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΖΩΗ

Urban Residence: Ξενοδοχεία που θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας

14/06/2016 08:07
Ανανεώθηκε 14/06/2016 08:08
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Η άνεση του σπιτιού μας δεν συγκρίνεται με τίποτα. Όμως πολλές φορές ιατρικοί ή και άλλοι λόγοι, μας αναγκάζουν να ταξιδέψουμε μακριά από την πόλη που ζούμε και συχνά συνοδευόμενοι από την οικογένεια μας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι σίγουρο ότι θα θέλατε την άνεση του σπιτιού σας περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο. Με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες αυτών των πελατών, δημιουργήθηκαν τα ξενοδοχεία Urban Residence στο Μαρούσι που αποτελούν ένα προσωρινό σπίτι για κάθε οικογένεια που πρέπει να ταξιδέψει αλλά χρειάζεται και την άνεση της στον καινούργιο χώρο που θα μείνει προσωρινά.

Το υπερσύγχρονο κτίριο με τις μοντέρνες και άνετες εγκαταστάσεις βρίσκεται κοντά στην Αγία Φιλοθέη στο Μαρούσι και εξυπηρετεί όλες τις γειτονικές περιοχές των Βορείων Προαστίων, όπως το Χαλάνδρι αλλά και το Ψυχικό.

Επιπλέον το Urban Residence, βρίσκεται πολύ κοντά σε όλα τα μεγάλα ιατρικά κέντρα και τα σημαντικότερα νοσοκομεία της Αθήνας, όπως το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών αλλά και τις μαιευτικές κλινικές ΜΗΤΕΡΑ, ΙΑΣΩ και ΓΑΙΑ. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται επίσης και πολλά κέντρα γονιμότητας και αναπαραγωγής, καθώς και διαγνωστικά κέντρα.

Με τα πόδια μπορείτε επίσης σε λίγα λεπτά να βρεθείτε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ), στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO και στα εμπορικά κέντρα Golden Hall, the Mall Athens και Avenue, για ότι άλλες ανάγκες προκύψουν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Η ήρεμη τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, μέσα στο πράσινο και την ευχάριστη ατμόσφαιρα συνδυάζεται με το εξυπηρετικό και χαμογελαστό προσωπικό που είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή και αυτά τα δύο στοιχεία μαζί δημιουργούν τα ξενοδοχεία των ονείρων σας.

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: