KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Οι εκδηλώσεις της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών για το επόμενο διάστημα

16/06/2016 12:48
2 '
Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ
“Ανάσα” δεν πρόκειται να πάρει το επόμενο εικοσαήμερο η Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών λόγω των πολλών εκδηλώσεων που συμμετέχει καθώς και του Ηπειρώτικου Πανηγυριού που διοργανώνει.
Συγκεκριμένα, στις 17 Ιουνίου και ώρα 8:30 το βράδυ , το  χορευτικό σύνολο θα παρουσιάσει χορούς της ιδιαίτερης πατρίδας μας στο πανελλήνιο αντάμωμα μουσικής στο γήπεδο της Δόξας Αγίας Άννας στις Αχαρνές.

Στις 25 Ιουνίου και ώρα 8:30 το βράδυ , το εφηβικό μας χορευτικό θα παρουσιάσει χορούς της ιδιαίτερης πατρίδας μας, στο φεστιβάλ που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος της Αγίας Παρασκευής Αχαρνών στο χώρο της εκκλησίας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA
Στις  2 Ιουλίου και ώρα 8:30 το βράδυ , η Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών διοργανώνει το 12ο Ηπειρώτικο Πανηγύρι στο 1ο Γυμνάσιο Αχαρνών το οποίο φέτος αφιερώνεται στους ξενιτεμένους μας Ηπειρώτες του τότε και του τώρα. Θα παρουσιαστεί ένα δρώμενα αφιερωμένο στους ξενιτεμένους μας με συμμετέχοντες όλα τα χορευτικά τμήματα της Ένωσης μας. Θα μας συνοδέψει η παραδοσιακή ορχήστρα του Πέτρο-Λούκα Χαλκιά του νεότερου και του Δημήτρη Τζουμερκιώτη.

Τέλος, στις 9 Ιουλίου και ώρα 8:30 το βράδυ , Η Ένωση μας σε συνεργασία με του συλλόγος της Δυτικής Αθήνας και της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδία Ελλάδος διοργανώνει ενα πανηπειρωτικό πανηγύρι – αντάμωμα στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον. Θα παρεβρισκόμαστε με περίπτερο που θα πραγματοποιείται η παρασκευή γαλακτοκομικών προιόντων και συμμετοχή μέρος του χορευτικού μας στην παρουσίαση της εκδήλωσης.

Βρείτε μας στο facebook ως Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών κάνοντας like και ως Χορευτικό Ηπειρωτών Αχαρνών με αίτημα φιλίας.
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: