KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Διεθνείς μεταφορές: Τι περιλαμβάνουν και ποια είναι η διαδικασία;

23/06/2016 09:58
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Οι ανάγκες των οδικών, των θαλάσσιων και των αεροπορικών μεταφορών προς το εξωτερικό και το εσωτερικό, έχουν διαμορφώσει και τις υπηρεσίες στις διεθνείς μεταφορές, οι οποίες πλέον έχουν εξελιχθεί και έχουν εισχωρήσει δυναμικά στον ευρύ τομέα των μεταφορών.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Τι περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες των διεθνών μεταφορών (international transport);

  • Ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες που χρειάζονται για να πραγματοποιηθεί μία μεταφορά αλλά και πληροφορίες για τα έγγραφα που θα ζητηθούν
  • Συσκευασία επίπλων ή όλων των προϊόντων που πρόκειται να μεταφερθούν
  • Ασφαλιστική κάλυψη του φορτίου
  • Μεταφορά με τον πιο αξιόπιστο στόλο
  • Έγκαιρη παράδοση όποιος και αν είναι ο προορισμός
  • Σωστή εκφόρτωση του φορτίου

Οι προτεραιότητες της Safewaytransport

Από την στιγμή που έρθετε σε επαφή με την εταιρεία και ληφθούν όλα τα στοιχεία για την μεταφορά, θα γίνει μία πρώτη εκτίμηση. Θα καταγραφούν όλα τα αντικείμενα, τα έργα τέχνης ή τα εύθραυστα αντικείμενα. Στο τέλος θα βγει μία αναλυτική προσφορά, την οποία μπορείτε να μελετήσετε σε κάθε στάδιο.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων μαραγκοί και άλλες τεχνίτες είναι διαθέσιμοι, ώστε να σας εξυπηρετήσουν σε κάποια εργασία ή παραμετροποίηση των επίπλων.

Το international transport από μία εταιρεία, η οποία έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα στρατηγικής είναι μία υπηρεσία που επιλέγεται όχι μόνο από ιδιώτες αλλά και από επιχειρήσεις.

Στην ιστοσελίδα Safewaytransport μπορείτε να βρείτε εκτός από τις υπηρεσίες και μία δωρεάν ζήτηση προσφοράς για την δική σας μεταφορά προς οποιαδήποτε χώρα. Καταχωρίστε τα στοιχεία σας και πάρτε την καλύτερη τιμή, έχοντας εξασφαλίσει ποιότητα υπηρεσιών, αξιοπιστία, επαγγελματισμό και κορυφαία οργάνωση.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: