KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής η Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων

09/04/2010 09:11
Ανανεώθηκε 21/09/2014 15:35
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί η ομάδα των Αστεριών Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων στις 15 & 16 Μαΐου, προκειμένου να λάβει μέρος στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, το οποίο συνδιοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) Η ομάδα των Αστεριών αποτελείται από 21 αθλήτριες από 8 έως 13 ετών, το δυναμικό της ομάδας έχει επιλεγεί από την υπεύθυνη προπονήτρια Ολυμπία Δραγούνη με αυστηρά κριτήρια και υπάρχουν υψηλές προοπτικές για την πορεία της ομάδας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι αθλήτριες των Αστεριών είναι οι εξής: Δανάη Κατωπόδη, Ασπασία Αλεξιάδη, Ειρήνη Γώγου, Νικολέτα Μέμου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Βασιλική Ζαρκαδούλα, Χρυσούλα Δραγούνη, Μαριλένα Στρογγυλού, Νικολέτα Χρυσανθίδου, Τάνια Καφάτου, Βίλυ Δέδε, Σοφία Κορρέ, Αμαλία Παπαϊωάννου, Νάντια Ξενοπούλου, Μαρία Χειλετζάρη, Λυδία Καρδάτου, Μάρω Κωνσταντινοπούλου, Χριστίνα Δημητροπούλου, Βικτώρια Ναυροζίδου, Νάσια Δεληκούρα και Μαρία Γραβιά.

Στους αγώνες θα διαγωνιστούν στο τρίαθλο οπότε και η ομάδα προετοιμάζει τρεις διαφορετικού τύπου χορογραφίες:

1. “Τα τραπουλόχαρτα” με στοιχεία ενόργανου και ακροβατικής γυμναστικής

2. “Τον άνεμο” πρόγραμμα ρυθμικής γυμναστικής με κορδέλες

3. “Τη σκακιέρα” θεματική χορογραφία με στοιχεία χορού.

Να σημειωθεί, ότι την περασμένη χρονιά στους συγκεκριμένους αγώνες συμμετείχε η Dream Team Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων και είχε πάρει το κύπελο του τριάθλου και το βραβείο του χορηγού! Επίσης, αποφασίστηκε η ομάδα των Αστεριών να παρουσιάσει τη βραβευμένη χορογραφία “we are the world” με τις σημαίες απ’ όλο τον κόσμο και τη νοηματική διάλεκτο των κωφαλάλων στο ρεφραίν.

Τέλος, η Dream Team και η ομάδα των Αστεριών κλήθηκαν να πλαισιώσουν με χορογραφίες τη γιορτή της Μητέρας, που θα γίνει στο άλσος Κηφισιάς, μια συνδιοργάνωση της εταιρίας ¨Η μόδα καταπολεμά τον καρκίνο του στήθους¨ και της εταιρίας ¨Matel-Barbie¨.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: