KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΑΧΑΡΝΕΣ

Σχέδιο πόλης και ΚΑΠΟΤΑ, τα «αγκάθια» του Άγ. Ιωάννη Ρώσου Αχαρνών

15/07/2010 17:49
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Συνάντηση με το Δ.Σ. του εξωραϊστικού συλλόγου ‘’Αγ. Ιωάννη Ρώσου ΄΄ είχε ο επικεφαλής της παράταξης ΄΄ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ΄΄ Σωτήρης Ντούρος, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς σύμβουλους.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Αναφερόμενος στα προβλήματα της περιοχής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Περικλής Λυμνιάτης τόνισε ότι το βασικό πρόβλημα είναι το σχέδιο πόλης και, φυσικά, το στρατόπεδο ΚΑΠΟΤΑ. Χαρακτηριστικά ανέφερε, ότι η έλλειψη σχεδίου είναι η αιτία ώστε να μην υπάρχουν υποδομές όπως χώροι άθλησης σχολεία, πάρκα, ενώ επεσήμανε ότι στο σχέδιο που αναρτήθηκε δεν προβλέπεται χώρος εκκλησίας! Παράλληλα, ο κ. Λυμνιάτης ευχαρίστησε τον Σωτήρη Ντούρο, χάρη στον οποίο όπως είπε και τις επεμβάσεις του η περιοχή έχει ηλεκτροδοτηθεί.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της παράταξης ΄΄ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ΄΄ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο που μνημόνευσε το έργο που είχε κάνει για την περιοχή και τόνισε ότι αν πάρει την εντολή από τον λαό των Αχαρνών θα συνεχίσει με την ίδια διάθεση προσφοράς και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Επίσης ζήτησε την αρωγή των συλλόγων στην επίλυση των προβλημάτων. Ο Σωτήρης Ντούρος επεσήμανε την ανάγκη αλλαγής χρήσης του στρατοπέδου, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να παραμένει ο καταυλισμός ΚΑΠΟΤΑ, 11 χρόνια μετά τον σεισμό υποβαθμίζοντας την περιοχή και το Δήμο ολόκληρο. «Ο καταυλισμός πρέπει να περάσει στον Δήμο άμεσα και αμετάκλητα και να γίνει χώρος πρασίνου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: