KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης: Τι να προσέξετε!

21/10/2016 14:47
2 '
πετρέλαιο
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Λίγες ημέρες πριν ξεκίνησε η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης με τις τιμές να κυμαίνονται σε σαφώς πιο υψηλά επίπεδα από πέρσι και την αναζήτηση για φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης να φτάνει στο αποκορύφωμα. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν για πτώση στις παραγγελίες που γίνονται καθώς αρκετοί καταναλωτές δείχνουν να έχουν ακόμη απόθεμα από την προηγούμενη χρονιά ή αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους που θα τους εξασφαλίσουν την επιθυμητή ζεστασιά τον φετινό χειμώνα.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Παρά την τάση, ωστόσο, που υπάρχει για εύρεση νέων τρόπων θέρμανσης με αρκετούς να στρέφονται  στα ενεργειακά τζάκια και στις σόμπες πέλλετ, το πετρέλαιο θέρμανσης παραμένει ένας από τους πιο συχνούς αλλά και αποδοτικούς τρόπους θέρμανσης των περισσότερων κατοικιών.

Πριν “τρέξετε”, όμως, να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, εμείς σας συμβουλεύουμε ώστε να επιλέξετε σωστά και κυρίως να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο, δηλαδή με τον αποδοτικότερο τρόπο το πετρέλαιο που θα αγοράσετε, με 5 απλά βήματα!

  1. Έρευνα αγοράς προτού επιλέξετε την εταιρεία διανομής πετρελαίου θέρμανσης ώστε να το βρείτε στην χαμηλότερη τιμή!
  2. Συντήρηση και ρύθμιση του συστήματος θέρμανσης εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί το τελευταίο έτος ώστε να μειωθούν οι απώλειες που μπορεί να προκύψουν. Ιδανικά η συντήρηση θα πρέπει να γίνεται μετά το πέρας της χρήσης, συνήθως δηλαδή τον Μάιο.
  3. Προσοχή στο χρώμα του πετρελαίου ώστε να μην είναι θολό καθώς είναι ένδειξη της ποιότητας του.
  4. Προσοχή στην ποσότητα που θα σας παραδοθεί. Θα πρέπει να είστε ενήμεροι για την υπάρχουσα ποσότητα της δεξαμενής και να ελέγξετε την στάθμη μετά την παράδοση περιμένοντας 5 με 6 λεπτά ώστε να επικρατεί ηρεμία στην επιφάνεια.
  5. Μήπως δικαιούστε επίδομα; Θα πρέπει να ελέγξετε αν καλύπτετε τα κριτήρια ώστε να σας επιστραφεί το ποσό που σας αντιστοιχεί.

Μην ξεχνάτε:

  1. Κάντε εξαέρωση στα σώματα (καλοριφέρ) ώστε να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή τους
  2. Το βράδυ καλό είναι να μην κρατάτε ανοιχτά τα παραθυρόφυλλα και τα παντζούρια ώστε να ελαχιστοποιήσετε απώλειες.
  3. Μην καλύπτεται τα σώματα με έπιπλα ή θήκες καθώς μειώνετε αρκετά την ζεστασιά που σας προσφέρουν.

Αν χρειάζεστε περισσότερες σχετικά με το πετρέλαιο θέρμανσης και την παραγγελία του, μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας FASTOIL.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: