KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Ημερίδα στις Αχαρνές για τον υγιεινό τρόπο ζωής

29/09/2010 09:41
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με μαθητές της 5ης και 6ης τάξης του 6ου, 12ου και 7ου Δημοτικού σχολείου Αχαρνών καθώς και από την 1η τάξη του 7ου Γυμνασίου πλημμύρισε η αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών, το πρωί της Δευτέρας, σε εκπαιδευτική ημερίδα με τίτλο «Το μέλλον της υγείας μας βασίζεται στη γνώση και την πρόληψη». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Πρόληψης και Εκπαίδευσης σε θέματα Άσκησης – Διατροφής και Υγείας (Nutrition & Health Prevention Institute – N.H.P.I.) υπό την αιγίδα του Δήμου Αχαρνών και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Εισηγητής ήταν ο αγαπητός στα παιδιά, ηθοποιός – συγγραφέας Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος μετέδωσε το μήνυμα της σωστής διατροφής και της άσκησης με το δικό του χιουμοριστικό τρόπο.

«Στην εποχή μας η ευαισθητοποίηση για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής αποτελεί προτεραιότητα. Για εσάς σημασία δεν έχει μόνο να τρώτε αλλά και το τι τρώτε. Η ενημέρωση βοηθά στην πρόληψη σημαντικών προβλημάτων υγείας» τόνισε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Παναγιώτης Φωτιάδης.

Από την πλευρά του, ο παθολόγος-διατροφολόγος Δημήτρης Δελλής, με απλό και κατανοητό τρόπο αναφέρθηκε στο πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας, ενώ ο Κωνσταντίνος Λιάπης χειρουργός – οδοντίατρος, μίλησε για τις βασικές γνώσεις στοματικής υγιεινής .

Ακολούθησε παιχνίδι με τον Μάρκο Σεφερλή ενώ ο γνωστός ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και υπέγραψε αυτόγραφα σε όλους τους μικρούς φίλους του.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: