11.4 C
Athens
1 Απριλίου 2023
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΧΑΡΝΕΣΤακτοποιήθηκαν οι εκκρεμότητες στο κληροδότημα «Ροδιάς Στριφτού»

Τακτοποιήθηκαν οι εκκρεμότητες στο κληροδότημα «Ροδιάς Στριφτού»

- Advertisement -

Κληροδότημα Ροδιάς ΣτριφτούΑίσιο τέλος είχε η «περιπέτεια» τριών φοιτητριών από τις Αχαρνές δικαιούχων της υποτροφίας «Ροδιάς Στριφτού» για τα έτη 2007-2008, μετά την ακύρωση της διαδικασίας από το τμήμα Κληροδοτημάτων της Περιφέρειας Αττικής. Την Τρίτη οι τρεις φοιτήτριες υπέγραψαν την υποτροφία στο γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Αχαρνών Νίκου Κολετζάκη, βάζοντας και τυπικά τέλος σε μια «παρωδία» για την οποία δεν έφταιγαν οι τρεις νέες οι οποίες κέρδισαν με το «σπαθί» τους την υποτροφία.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ο κ. Κολετζάκης ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση και τα προβλήματα και ευχαρίστησε τις υπαλλήλους που ασχολήθηκαν με την υπόθεση και κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες. «Πρέπει να επιβραβεύουμε τους νέους και όχι να ορθώνουμε εμπόδια. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις υπαλλήλους του Δήμου Έλενα Κατρά και Ελένη Παπαδοπούλου, οι οποίες παρακολουθούν το κληροδότημα που κυλά, πλέον, ομαλά ».

Σημειώνεται ότι το πρόβλημα με την συγκεκριμένη περίοδο των υποτροφιών τακτοποιήθηκε μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (απ. 425- 23/09/2010)να εγκρίνει τη πληρωμή των υποτρόφων από τον Δήμο. Οι τρεις υπότροφοι είναι Παναγιώτα Σιακωτού Ιατρική Σχολή Αθηνών, Κατερίνα Συκκά Ηλεκτρολόγος Μηχανικός / Πολυτεχνείο και Ειρήνη Καλαθά Πληροφορική με εφαρμογές στη Βιοατρική – Πανεπιστήμιο Λαμίας

- Advertisement -


Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -