11.4 C
Athens
1 Απριλίου 2023
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΧΑΡΝΕΣΣτήριξη στον Σωτήρη Ντούρο από τον Σπύρο Στριφτό

Στήριξη στον Σωτήρη Ντούρο από τον Σπύρο Στριφτό

- Advertisement -

Στριφτός - ΝτούροςΜε έναν πρωινό καφέ στην κεντρική πλατεία του δήμου Αχαρνών, στον Άγ. Βλάση με τους δυο επικεφαλής και μέλη των παρατάξεών τους, σφραγίστηκε και επίσημα την Τρίτη, η στήριξη στον Σωτήρη Ντούρο από τον Σπύρο Στριφτό.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ο κ. Στριφτός αιτιολόγησε την στήριξη στην παράταξη «Για την πόλη μας», τονίζοντας ότι «πέρα από το γεγονός πως ο Παναγιώτης Φωτιάδης είναι κακός δήμαρχος, είμαστε φίλοι με τον Σωτήρη και είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος». Πρόσθεσε ακόμα πως ένας ακόμη λόγος είναι και η στήριξη που του προσέφερε στις επαναληπτικές εκλογές του 2006, ο Παναγιώτης (Τάκης) Ντούρος, υποψήφιος σήμερα με τον συνδυασμό «Για την Πόλη μας».

Στην παρέα προστέθηκαν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χάρης Δαμάσκος, με τον συνδυασμό του Βασίλη Κικίλια καθώς και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Φυτάς, οι οποίοι δήλωσαν ότι στηρίζουν τον Σωτήρη Ντούρο.

Από την πλευρά του, ο κ. Ντούρος, ευδιάθετος και χαμογελαστός, τόνισε πως η παράταξη του ενδιαφέρεται για τον τόπο, στον οποίο πρέπει να σταματήσουν να στιγματίζονται 200.000 κάτοικοι, από δύο χιλιάδες παραβατικούς. Ευχαρίστησε, επίσης, τον Χάρη Δαμάσκο για την στήριξη και τα καλά του λόγια, τονίζοντας ότι τον εκτιμά απεριόριστα γιατί τον γνωρίζει από παλιά και εξέφρασε τη λύπη του που το ΠΑΣΟΚ δεν όρισε αντιπεριφερειάρχη από μια μεγάλη πόλη όπως οι Αχαρνές, όπως έκανε ο Βασίλης Κικίλιας.

- Advertisement -


Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -