KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Επιστρέψαμε και μποτιλιάραμε

ΦΥΛΗ

Με δύο άτομα συνεδρίασε (και αποφάσισε) η Οικονομική επιτροπή δήμου Φυλής!

09/12/2016 13:36
2 '
δημαρχείο Φυλής, Άνω Λιόσια, δήμος Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Δυο θέματα περιελάμβανε η έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του δήμου Φυλής την περασμένη Τετάρτη που ως πραγματικά… έκτακτη ανακοινώθηκε σχεδόν δυο ώρες πριν. Και τα δυο θέματα είχαν να κάνουν με την ασφάλιση αυτοκινήτων, οχημάτων και μηχανημάτων του δήμου και την απευθείας ανάθεση της σε εταιρία, προϋπολογισμού 4.391,92€.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Φαίνεται πως για τα δυο αυτά θέματα αρκούσε η παρουσία μόλις… δυο ατόμων – ένα θέμα στον καθένα δηλαδή -καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες, στην αίθουσα ήταν μόνο ο αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών Δημήτρης Καμπόλης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος.

Η αντιπολίτευση απουσίαζε από τη συνεδρίαση (εφόσον παραήταν έκτακτη) αλλά, όπως ανέφεραν δημοσιογραφικές πληροφορίες, απουσίαζαν και τα μέλη της διοίκησης. Όσα δε πήγαν με καθυστέρηση λίγων λεπτών, είδαν με έκπληξη πως η συνεδρίαση είχε τελειώσει!

Ποιοι είχαν ψηφίσει τα θέματα; Μα οι… δυο άνθρωποι που προαναφέρθηκαν! Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώνετε και γράφουμε όταν χρειάζεται και τις διαδικασίες στα παλαιότερα των υποδημάτων μας.

Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, καθώς και στο παρελθόν άρχισε η συνεδρίαση πέντε λεπτά πριν (1 παρά πέντε) και όταν έφτασε ο Δημήτρης Μπουραΐμης τρία λεπτά αργότερα (1 παρά 2), τον ενημέρωσε ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς ότι είχε ήδη… τελειώσει και είχαν ψηφιστεί τα θέματα, καλό θα είναι να το προσέχουν λίγο οι διοικούντες του δήμου Φυλής. Διότι λίγος περισσότερος σεβασμός στους θεσμούς που εκπροσωπούν, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν…

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: