KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

HOT STORY

Συνελήφθη στα Άνω Λιόσια σπείρα με ναρκωτικά. Έφεραν μαζί τους ουσία που προκαλεί παραισθήσεις και διαδίδεται στους νέους

10/12/2016 11:53
Ανανεώθηκε 10/12/2016 11:54
2 '
ναρκωτικά, DAMIANA, Άνω Λιόσια, εγκληματική ομάδα, σπείρα, τμήμα ασφαλείας
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μια μεγάλη επιτυχία κατέγραψε το τμήμα ασφάλειας Άνω Λιοσίων με την εξάρθρωση σπείρας, τα μέλη της οποίας έμεναν στα Άνω Λιόσια και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης, ύστερα συντονισμένη επιχείρηση των ανδρών του τμήματος ασφαλείας Άνω Λιοσίων και πολύμηνες έρευνες, συνελήφθησαν 4 άτομα, τρεις άνδρες ηλικίας 25, 25 και 29 ετών και μια 20χρονη γυναίκα. Οι δυο συνελήθφθησαν επί της οδού Αιγαίου Πελάγους, ύστερα από μπλόκο, ο τρίτος συνελήφθη στην οικία του, το ίδιο και η 20χρονη. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της σπείρας, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, είχαν συστήσει από αρχές του χρόνου εγκληματική ομάδα με διαρκή δράση που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Η πώληση των ναρκωτικών γίνονταν πάντα σε προκαθορισμένα σημεία, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε ένα από τα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν συσκευασίες φυτικών σκευασμάτων DAMIANA, ουσία που προκαλεί παραισθήσεις και είναι πολύ διαδεδομένη στους νέους. Μπορεί να καταναλωθεί είτε με τη μορφή τσαγιού, είτε να ανακατευτεί με αλκοόλ, γεγονός που θεωρείται ότι ενέχει κινδύνους.

Από τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια όλων των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2.717 γραμμαρίων
  • Συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα συνολικού βάρους 667 γραμμαρίων
  • Πλήρης εξοπλισμός για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης
  • Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • Το χρηματικό ποσό των 5.830 ευρώ

Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών

 

kannavi

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: