KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΦΥΛΗ

Θλίψη, πόνος και πλήθος κόσμου στο στερνό “αντίο” στο Μάκη Σαμόλη

16/01/2017 14:48
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μέσα σε κλίμα οδύνης εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς συνόδεψαν το μεσημέρι στην τελευταία του κατοικία το Γεράσιμο (Μάκη) Σαμόλη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, μόλις στα 42 του χρόνια, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στους δικούς του ανθρώπους.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πλήθος κόσμου από κάθε περιοχή του δήμου γέμισε ασφυκτικά τον εσωτερικό αλλά και τον προαύλιο χώρο του ναού της Παναγίας Κανάλα, προκειμένου να παραστεί στη νεκρώσιμο ακολουθία και να αφήσει λίγα λουλούδια, φόρο τιμής σε ένα παλικάρι ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινωνία των Άνω Λιοσίων.

Τραγικές φιγούρες, η μητέρα του Καίτη και ο πατέρας του Βαγγέλης Σαμόλης, πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικού ραδιοφώνου δε μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους συνέβη ενώ ρίγη σκορπούσαν τα γοερά αναφιλητά των αδελφών και των συγγενών του. Παντού θλίψη και πόνος για το χαμό ενός νέου ανθρώπου, τόσο ξαφνικά, τόσο αναπάντεχα, τόσο δραματικά.

Ο Μάκης, που βρίσκεται πλέον στη γειτονιά των αγγέλων, άφησε πίσω του την μονάκριβη κόρη του, να τον θυμάται με όλη την αγάπη και τρυφερότητα των 13της χρόνων, όπως θα τον θυμούνται για πάντα όλοι οι δικοί του άνθρωποι…

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: