KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Πλούσια δράση για τον Πολιτισμικό Σύλλογο Αχαρνείς

23/01/2012 10:17
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

ΑχαρνειςΤην πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε στο πανέμορφο Λεωνίδειο, ο Πολιτισμικός σύλλογος «Αχαρνείς». Μακριά από έγνοιες και προβλήματα, στην πρώτη για το 2012 εκδρομή, ένας από τους πιο δραστήριους πολιτιστικούς συλλόγους των Αχαρνών, θέλησε να πρωτοτυπήσει, κόβοντας ην πίτα του στην ύπαιθρο.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι εκδρομές, οι επισκέψεις σε μουσεία, σε ναούς και μνημεία είναι από τις αγαπημένες και συχνές δραστηριότητες του συλλόγου, του οποίου η δράση δεν σταματά στα όρια των Αχαρνών. Ο πρόεδρός του συλλόγου Νίκος Λάμπρου, ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Μουστακάτος και η γραμματέας Αλίκη Λεφάκη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ δηλώνουν «παρών» σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ μέσα από τη δράση τους προβάλλουν την ιστορία, την κουλτούρα και τα προιόντα της πόλης των Αχαρνών.

Ένα μικρό δείγμα της πλούσιας δράσης του πολιτισμικού συλλόγου «Αχαρνείς» είναι οι περυσινές του δραστηριότητες, που αποδεικνύουν –αν μη τι άλλο-ότι όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος να γίνουν όμορφα και ανεπιτήδευτα πράγματα.

Αξίζει, επίσης, να τονίσουμε ότι και για το 2012 ο Σύλλογος έχει προγραμματίσει πλήθος δραστηριότητων, μεταξύ αυτών και την γνωστή σε όλους γιορτή «ΝΤΌΝΤΙΛΙΑΣ-ΜΟΥΣΟΥΝΑΣ», η οποία θα πραγματοποηθεί προς τα τέλη Φεβρουαρίου.

 

Λεζάντες: 1. Αγροτικό φεστιβάλ στο δήμο Αχαρνών, Ιούνιος 2011, 2. Τήνος, Σεπτέμβριος 2011, 3. Ξυλόκαστρο – Μονή Κορφιώτισσας, Οκτώβριος 2011, 4. Ξυλόκαστρο – μέλη του συλλόγου, 5. Μονή Κερνίτσης, Λεβίδι, Δημητσάνα, Βυτίνα, 6. Βυτίνα, απογευματινός καφές, 7. Θέατρο Badminton – Δεκέμβριος 2011, 8. Επίσκεψη στη Λαογραφική εταιρία Αχαρνών, 9. Επίσκεψη στην έκθεση ζωγραφικής του λαικού ζωγράφου Δημήτρη Τούντα

Αχαρνεις1 Αχαρνεις2 Αχαρνεις3
Αχαρνεις4 Αχαρνεις5 Αχαρνεις6
Αχαρνεις7 Αχαρνεις8 Αχαρνεις9
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: