KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

HOT STORY

Δημοτικό Οδοντιατρείο στο μακρύ κατάλογο της κοινωνικής πολιτικής του πρόσθεσε ο δήμος Ιλίου

27/01/2017 15:58
Ανανεώθηκε 27/01/2017 16:01
2 '
δημοτικό Οδοντριατρείο, δήμος Ιλίου, Ίλιον
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ένα ακόμα λιθαράκι στη διεύρυνση του δικτύου κοινωνικής μέριμνας που επιμελώς χτίζει τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης, πρόσθεσε ο δήμος Ιλίου, με τα εγκαίνια του δημοτικού Οδοντιατρείου της πόλης.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Το δημοτικό Οδοντιατρείο του Ιλίου θα λειτουργεί στο πλαίσιο των δημοτικών Ιατρείων, με εθελοντές οδοντίατρους, οι οποίοι θα δέχονται τους πολίτες κατόπιν ραντεβού και θα εξυπηρετεί τους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών και προγραμμάτων της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο βασικός οδοντιατρικός εξοπλισμός του Ιατρείου είναι δωρεά της συνταξιούχου οδοντιάτρου Αλίκης Λιάπη, η οποία διατηρούσε οδοντιατρείο στο Ηράκλειο Αττικής και, μετά τη σύνταξή της, επέλεξε να το προσφέρει στο δήμο Ιλίου. Όπως η ίδια είχε εξηγήσει στο δημοτικό συμβούλιο, όταν το τελευταίο κλήθηκε να κάνει αποδοχή της δωρεάς (στις 21/07/2016), ο λόγος που επέλεξε το Ίλιον ήταν εξαιτίας της θερμής ανταπόκρισης των μελών της διοίκησης και της πρόθεσής τους για άμεση αξιοποίησή του.

Το άνοιγμα και η λειτουργία του, μόλις λίγους μήνες μετά, επιβεβαιώνει προφανώς ότι η κυρία Λιάπη επέλεξε το σωστό δήμο.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος σημείωσε ότι ο δήμος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, «στην προαγωγή και στην πρόληψη της δημόσιας υγείας, καθώς και στη διασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας. Γιατί η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου και η διαφύλαξη της αξιοπρέπειάς του αποτελεί το ηθικό υπόβαθρο του κοινωνικού μας πολιτισμού».

Τον Αγιασμό της νέας δομής τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γαβριήλ, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως και ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Χαράλαμπος, Αρχιερατικός Επίτροπος Ιλίου ενώ στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης, ο Δημήτρης Αγγελινάς εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρου Τζόκα, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί δύμβουλοι, εθελοντές οδοντίατροι από το δήμο Ιλίου, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και δορέων του δήμου Ιλίου.

Να σημειωθεί, ότι το δημοτικό Οδοντιατρείο στεγάζεται στη 2η Μονάδα δημοτικών Ιατρείων, επί της οδού Γρηγορίου Ε΄ 25 στον Αγ. Φανούριο ενώ για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2102624090, καθημερινά από τις 08:30 έως τις 15:00, εκτός Σαββάτου & Κυριακής.

 

δημοτικό Οδοντριατρείο, δήμος Ιλίου, Ίλιον
Ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του στα εγκαίνια του δημοτικού Οδοντιατρείου
δημοτικό Οδοντριατρείο, δήμος Ιλίου, Ίλιον
Η Αλίκη Λιάπη δωρήτρια του βασικού εξοπλισμού
δημοτικό Οδοντριατρείο, δήμος Ιλίου, Ίλιον
Στιγμιότυπο από την τελετή των εγκαινίων του δημοτικού Οδοντιατρείου

δημοτικό Οδοντριατρείο, δήμος Ιλίου, Ίλιον

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: