KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΙΛΙΟΝ

Μήνυμα ενότητας και συμμετοχής στην κοπή της πίτας της παράταξης του δημάρχου Ιλίου,Νίκου Ζενέτου

31/01/2017 08:54
Ανανεώθηκε 31/01/2017 13:26
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μια παράδοση ετών, άρρηκτα συνδεδεμένη με τη δημοτική παράταξη “Δημοκρατική Συνεργασία” και κατά συνέπεια με την πόλη του Ιλίου συνεχίστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας της παράταξης του δημάρχου Νίκου Ζενέτου την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Μια παράδοση που συνεχίζεται σταθερά και αδιατάρακτα, παρά τους χαλεπούς καιρούς, καταφέρνοντας να συγκεντρώνει δημότες,φίλους και συμμάχους που αναγνωρίζουν την πορεία της “Δημοτικής Συνεργασίας” και το έργο που έχει προσφέρει στο Ίλιον.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος αναφέρθηκε στη συνέπεια και στη συνέχεια του έργου της παράταξης, η οποία έχει αποδείξει ότι κάνει πράξη τις υποσχέσεις της, μιλάει με έργα και με μια ικανή ομάδα Δημοτικών Συμβούλων και συνεργατών, χαράσσει μια ανεξίτηλη πορεία στην ιστορία της πόλης.

Αναφερόμενος στα προγράμματα και τις δομές που λειτουργούν στον Δήμο Ιλίου, σημείωσε το ουσιαστικό έργο που επιτελείται στον τομέα της Κοινωνικής μέριμνας, καταβάλλοντας «μια αδιάκοπη προσπάθεια, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες ανάγκες των συμπολιτών μας, ενισχύοντας και διευρύνοντας διαρκώς την ομπρέλα προστασίας για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας».

Δεν παράλειψε να αναφερθεί στο συνολικό έργο της Διοίκησης και τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου παρά τις περικοπές και μειώσεις, σε πόρους και προσωπικό, που έχει υποστεί και την ρευστή οικονομική πραγματικότητα, ο Δήμος Ιλίου διαρκώς αυξάνει τις παροχές του, διευρύνει το Κοινωνικό του Δίκτυο και διαθέτει, διαχρονικά, ένα ισχυρό ταμειακό υπόλοιπο, αποτέλεσμα της συνετής διαχείρισης και στον Οικονομικό Τομέα.

Κλείνοντας, ο κ. Ζενέτος απέστειλε μήνυμα ενότητας και συμμετοχής υπογραμμίζοντας: «Με επίκεντρο τον άνθρωπο, είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες και προτάσεις, πιστοί στο διάλογο, στη δημοκρατία και στη συμμετοχικότητα. Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον πολίτη με την ίδια αφοσίωση και με αμείωτη την καθημερινή μας προσπάθεια, θα υλοποιούμε το έργο για το οποίο μας επιλέξατε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε και σας κοιτάζουμε στα μάτια με ειλικρίνεια και σεβασμό»

Κομμάτι της πίτας έκοψε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κουκουβίνος ο οποίος το αφιέρωσε στον μεγάλο απόντα της ημέρας, τον επί 24 συναπτά έτη δήμαρχο Ιλίου Βασίλη Κουκουβίνο, ο οποίος έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην εξέλιξη της πόλης σ΄έναν πρότυπο δήμο. Επίσης, κομμάτι από την πίτα έκοψε ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός που μίλησε για την αυτοδιοικητική παρουσία του δημάρχου Ιλίου και την ικανότητά του στην επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κόβει γι άλλη μια χρονιά, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράταξης

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: