KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΙΛΙΟΝ

Προτεραιότητα η ασφάλεια των μαθητών στο δήμο Ιλίου. Ενημέρωση για τη διέλευση των δρόμων

25/02/2017 17:38
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Παρεμβάσεις και δράσεις για την προστασία των μαθητών πραγματοποίησε ο δήμος Ιλίου στο πλαίσιο της προσπάθειας ενημέρωσης σχετικά με τους κινδύνους που υπάρχουν στους δρόμους, ιδίως τώρα που καινούργιοι δρόμοι διαμορφώνονται στην περιοχή και μετά την παράδοση σε κυκλοφορία του νέου τμήματος της Λεωφόρου Θηβών, από την οδό Αγίου Νικολάου έως τη Λεωφόρο Φυλής.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Συγκεκριμένα, προέβη αμέσως σε ενέργειες για τη διόρθωση των φωτεινών σηματοδοτών, τοποθέτησε ειδικές σημάνσεις για την ασφαλή διέλευση των παιδιών, κάλυψε τη δαπάνη από ιδίους πόρους για την πρόσληψη επιπλέον σχολικών τροχονόμων, που τοποθετήθηκαν σε καίρια σημεία και προχώρησε στην έκδοση ειδικού εντύπου με οδηγίες οδικής ασφάλειας, το οποίο διένειμε στα σχολεία, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, σε μαθητές και γονείς που εξυπηρετούνται διασχίζοντας τη Λεωφόρο Θηβών.

«Πράξαμε το αυτονόητο, προκειμένου τα παιδιά να πηγαίνουν στο σχολείο και να επιστρέφουν στο σπίτι τους με ασφάλεια. Ενεργήσαμε άμεσα και προχωρήσαμε σε παρεμβάσεις που πιστεύουμε ότι θα συμβάλλουν σε αυτήν την κατεύθυνσ”, τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος.

Από το νέο τμήμα της Λεωφόρου Θηβών και η ειδική σήμανση για την ασφαλή διέλευση των παιδιών που τοποθέτησε ο Δήμος Ιλίου.
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: