KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Δύο εκδηλώσεις για τον Εξωραϊστικό σύλλογο Αγ.Δημητρίου. Στο επίκεντρο η παραβατικότητα της περιοχής

28/02/2017 10:18
Ανανεώθηκε 28/02/2017 10:21
3 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Κοπή βασιλόπιτας στα γραφεία του συλλόγου και αποκριάτικη χοροεσπερίδα πραγματοποίησε την ίδια μέρα, σε διαφορετικές ώρες ο Εξωραϊστικός σύλλογος Αγίου Δημητρίου,Αχαρνών. Ένας σύλλογος που προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις ν΄αναδείξει τα προβλήματα της περιοχής που έχουν να κάνουν κυρίως με την παραβατικότητα και την εγκληματικότητα, ο οποίος παράλληλα δεν ξεχνά ποτέ τα μέλη του.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Στον χαιρετισμό που έκανε ο Πρόεδρος  Βασίλης Πετρόπουλος,   ευχαρίστησε  τους παρευρισκόμενους,  που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου με τις πιο θερμές ευχές τις δικές του και του Δ.Σ. για υγεία, αγάπη και προκοπή.  Για το θέμα των χιλιάδων  τοξικομανών που καθημερινά κατακλύζουν την περιοχή, επεσήμανε ως θετικές  τις τελευταίες εξορμήσεις του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού, καθώς και τις καθημερινές περιπολίες της αστυνομίας.

Αυτό σημαίνει αναγνώριση  του  προβλήματος, πλην  όμως  όσο  παραμένει  άλυτο, και δυστυχώς είναι επικίνδυνο για ολόκληρη την πόλη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι χαιρετισμοί των επισήμων, με δυσοίωνες διαπιστώσεις, υποσχόμενοι να ενώσουν τις φωνές τους και να συμπαρασταθούν. Αυτό, δε, που κανείς δεν έθιξε έστω και για προβληματισμό, είναι το γεγονός, πως  στο σύνολό τους οι παρόντες στην  εκδήλωση ήταν όλοι τους  πάνω από πενήντα ετών. Γεγονός που επιβεβαιώνει αυτό που γνωρίζουν οι κάτοικοι:ότι, δηλαδή, η συνοικία εγκαταλείπεται από τους νέους, ενώ είναι ελάχιστες οι οικογένειες που έχουν παιδιά να πηγαίνουν στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο.

Με αυτές τις πικρές αλήθειες, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας στο Σύλλογο Αγίου Δημητρίου στην οποία από πλευράς επισήμων το “παρών”  έδωσαν ο αντιδήμαρχος Στέργιος Πεδιαδίτης, ο πρόεδρος της ΔΗΦΑ Γιώργος Δασκαλάκης, ο επικεφαλής της Παράταξης «ΑχαρΝέων Ελπίδα» Σπύρος Βρεττός, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μίχας και αντιπρόεδρος  Συλλόγου κατά της Εγκληματικότητας Γιώργος Κουλόγιαννης.

Ωστόσο, ο Σύλλογος Αγίου Δημητρίου δεν  χάνει  την αισιοδοξία του, μεσήλικες και ηλικιωμένοι στην πλειοψηφία τους,   την ίδια μέρα από το μεσημέρι και μετά πραγματοποίησε απογευματινή χοροεσπερίδα, στην  οικογενειακή Ταβέρνα «ΜΠΟΥΛΙΟΣ», οδός  Σωκράτους 131 και Μητρομάρα.

Φιλόξενος χώρος όπως πάντα η Ταβέρνα «ΜΠΟΥΛΙΟΣ», φρόντισε για τις ξεχωριστές γεύσεις που περιλάμβανε το πλούσιο μενού συνοδευόμενο από εξαιρετικό κρασί.  Όσο για την ζωντανή  ορχήστρα, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, (στο τραγούδι,  Θανάσης Ευταξίας και Εύα Γρηγοράκη )  πήρε άριστα, αφού το κέφι και ο χορός κράτησε μέχρι το σούρουπο.

Από πλευράς Δημοτικής Αρχής, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος  Γιάννης Κασσαβός, ο αντιδήμαρχος  Θεόδωρος Συρινίδης, οι πρόεδροι ΔΗΦΑ  Γιώργος Δασκαλάκης, η Πρόεδρος  της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αχαρνών Γεωργία Βλάχου, ο Αντιπρόεδρος Παν.  Λουμάκος, ο Αντιπρόεδρος  Συλλόγου κατά  Εγκληματικότητας Γιώργος Κουλόγιαννης,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μονοματίου  Βασίλης Μπενάρδος,  ο πρώην δάσκαλος Διευθυντής σχολείων Γιώργος  Κρασονικολάκης και φυσικά οι ιερείς της ενορίας, Κων. Πρίμπας και Παν. Τσιλιβερδής.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις οι 80 περίπου παρευρισκόμενοι, κατά την αποχώρηση, ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. για την  όμορφη γιορτή.

Στοιχεία του κειμένου-Φωτογραφίες: Γιώργος Νιώρας

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: