KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΙΛΙΟΝ

Στο ‘Ιλιον ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Χαρακτήρισε το δήμο πρότυπο για οικονομικά και κοινωνική πολιτική

04/05/2017 14:15
Ανανεώθηκε 04/05/2017 14:17
2 '
doxthi.gr|Θανάσης Θεοχαρόπουλος
Φωτό (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Το δήμο Ιλίου επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Νίκο Ζενέτο.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης, παρουσία στελέχων της ΔΗΜΑΡ και των αντιδημάρχων, αναλύθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες Ιλίου και η ευρύτερη περιοχή, τα οποία προέρχονται, κυρίως, λόγω αναποτελεσματικότητας της κεντρικής διοίκησης, σε συνδυασμό με τη γραφειοκρατία.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επισήμανε ότι ο δήμος αποτελεί πρότυπο για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά, για την καθαριότητα και κυρίως για τις κοινωνικές υπηρεσίες που παρέχει στους δημότες σε πολύ υψηλό επίπεδο, όπως το πρόγραμμα ιατρικών υπηρεσιών. Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι θα έπρεπε να υπάρχει αρμονική συνεργασία για την απορρόφηση πόρων. Αντίθετα, σημείωσε, η
σημερινή κυβέρνηση, λόγω ιδεολογικών, εμμονής και αναποτελεσματικότητας, οδηγεί τη χώρα, την κοινωνία και την αυτοδιοίκηση σε αδιέξοδα. «Τα νέα απαράδεκτα μέτρα θα οδηγήσουν σε περαιτέρω φτωχοποίηση, με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο σημαντικός ο ρόλος των δήμων και των κοινωνικών υπηρεσιών στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης», πρόσθεσε.

Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος και το κλιμάκιο της ΔΗΜΑΡ, μαζί με τον δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους, επισκέφθηκαν τις κοινωνικές δομές του δήμου, συγκεκριμένα την κοινωνική υπηρεσία και την υπηρεσία για τους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς που επιτελούν έναν σημαντικό κοινωνικό ρόλο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: