KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Εκπλήξεις έκρυβε η καλοκαιρινή γιορτή λήξης της ακαδημίας Θρασύβουλου

27/06/2017 13:48
2 '
ακαδημία Θρασύβουλου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Το δικό τους καλοκαιρινό «αντίο» και παράλληλα την υπόσχεση ότι θα ξαναβρεθούν με τη νέα σεζόν έδωσαν παιδιά, προπονητές και διοίκηση της ακαδημίας Θρασύβουλου στη Φυλή.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Αψηφώντας τις κακές καιρικές συνθήκες της ημέρας, οι μικροί αθλητές γέμισαν το γήπεδο όπου προπονούνται καθημερινά, με χαρούμενες φωνές ενώ βραβεύτηκαν τόσο για τις διακρίσεις, όσο και για τις δραστηριότητές τους.

Ιδιαίτερα ευχαριστήθηκαν τον αγώνα μεταξύ των προπονητών και των γονιών τους αλλά και το χειροκρότημα των δικών τους ανθρώπων για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν όλο το χρόνο.

Μιλώντας σε παιδιά και γονείς, ο υπεύθυνος Γιώργος Βλαχογιάννης τόνισε ότι ο στόχος της ακαδημίας είναι η άνοδος του επιπέδου, προκειμένου να βαδίζει πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα και όραμα να αποτελέσει «κυψέλη» για τα νέα παιδιά της περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, η ακαδημία Θρασύβουλου έχοντας στο πλευρό της όλο το διοικητικό και προπονητικό team επιδιώκει τόσο την ατομική όσο και την ομαδική βελτίωση των αθλητών και προς αυτή την κατεύθυνση στρέφεται κάθε προσπάθεια.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομάδας του Θρασύβουλου Σταμάτης Αβράμης ευχαρίστησε, για άλλη μια φορά, τον παπα – Δημήτρη που παρέχει το χώρο στις ακαδημίες και την ομάδα ενώ ανακοίνωσε ότι, σε συνεργασία με την εκκλησία, θα κατασκευαστεί στέγαστρο στον εξωτερικό χώρο, για περιπτώσεις κακοκαιρίας. Επίσης, θα τοποθετηθούν παιχνίδια, τηλεόραση και ένα πινγκ – πονγκ δωρεά του παπα-Δημήτρη, προκειμένου να απασχολούνται τα μικρότερα παιδιά αλλά και οι γονείς την ώρα που περιμένουν να τελειώσει η προπόνηση.

 

 

 

ακαδημία Θρασύβουλου
Γιώργος Βλαχογιάννης, παπα-Δημήτρης, Σταμάτης Αβράμης
ακαδημία Θρασύβουλου
Η ώρα των δώρων για όλους
ακαδημία Θρασύβουλου
Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες δόθηκαν οι αγώνες της λήξης…
ακαδημία Θρασύβουλου
Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες δόθηκαν οι αγώνες της λήξης…
ακαδημία Θρασύβουλου
… αλλά και τα βραβεία
ακαδημία Θρασύβουλου
Ραντεβού για του… χρόνου έδωσαν οι μικροί ποδοσφαιριστές
ακαδημία Θρασύβουλου
Μια ομάδα… μια γροθιά οι παράγοντες του Θρασύβουλου

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: