KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Δημήτρης Μπουραΐμης: “Κατάντια οι ύβρεις στο δημοτικό συμβούλιο και τα ψευδώνυμα”

28/07/2017 19:41
Ανανεώθηκε 28/07/2017 19:47
2 '
Δημήτρης Μπουραίμης, δήμαρχος Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

 

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Δυστυχώς για τους δημότες Φυλής και τα τρένα δεν περνούν πλέον και ο δήμαρχος τους βρίζει»

 

Αποτελεί μεγάλη τιμή για έναν πολίτη, όταν μια ομάδα πολιτών ή οργανωμένες ομάδες πολιτών ή οργανωμένες πολιτικές παρατάξεις, τον επιλέγουν να τεθεί επικεφαλής ενός δημοτικού ψηφοδελτίου. Ο πολίτης αυτός έχει ονοματεπώνυμο και, πολλές φορές, με βάση το δημοκρατικό μας πολίτευμα, μπορεί να αναλάβει την ευθύνη της περιοχής.

Αποτελεί, όμως, μεγάλη κατάντια, όταν κάποιος που έχει εκλεγεί με συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο – όπως ο σημερινός δήμαρχος Χρήστος Παππούς αλλά και η παράταξή του ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ –  αντί να χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό του σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση αφορά τη ζωή των πολιτών, εδώ και 7 χρόνια (4 στην αντιπολίτευση και 3 στη θέση του δημάρχου), αντιπαρατίθεται με τη δημοτική αρχή του 2011-2014 αλλά και με την αντιπολίτευση (μείζονα και ελάσσονα) του 2014-17 με το ψευδώνυμο ΦΥΛΑΡΧΟΣ. Διαστρεβλώνοντας με ψευδώνυμο την πραγματικότητα και βαπτίζοντας το άσπρο – μαύρο.

Αποτελεί, επίσης, κατάντια το γεγονός ότι, αντί να εξηγήσει στους δημότες γιατί δε θα περνούν πλέον τα τρένα από την περιοχή, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, μετατρέπει το δημοτικό συμβούλιο σε καταγώγιο, χρησιμοποιώντας λέξεις «Τρούμπας», που δεν αρμόζουν στη θεσμική του θέση. Ως ιδιώτης ή ως επαγγελματίας ασφαλώς και μπορεί να μιλά όπως θέλει, όταν βρίσκεται μεταξύ ανθρώπων που το αποδέχονται.

Ως ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έχουμε εγκαίρως καταγγείλει ότι το δημοτικό συμβούλιο Φυλής έχει αλλάξει μορφή και ώρα, για αυτό και ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέχουμε από τις μεσημεριανές συνεδριάσεις. Για την κατάντια που προαναφέραμε, η ευθύνη ανήκει ολοκληρωτικά στην πρόεδρο και την παράταξη της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου.

Περιμένουμε, λοιπόν, την ώρα που θα μας καλέσει ο αρμόδιος υπουργός, προκειμένου να δείξουμε πως η μη ομαλή λειτουργία ενός δημοτικού συμβουλίου, συνεπάγεται κακοδιαχείριση δημοσίου και δημοτικού χρήματος. Στην περίπτωση δε του δήμου Φυλής, κακοδιαχείριση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: