Το χρυσό μετάλλιο στο όμιλό της, κατέκτησε η ομάδα της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων στο  παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυμναστικής για Όλους “World Gym For Life Challenge 2017”, στη Νορβηγία και θα διαγωνιστεί στο μεγάλο Γκαλά του Σαββάτου (29/07) διεκδικώντας τον παγκόσμιο τίτλο!

- Advertisement -

Οι «λύκοι» της Ολυμπίας Δραγούνη μάγεψαν κριτές και κοινό το βράδυ της Πέμπτης (27/07) στο Συνεδριακό Κέντρο Όσλοφιορντ του Βέστφολντ, όπου παρουσίασαν το εντυπωσιακό πρόγραμμά τους με θέμα “Τhe Wolves And The Moon”, στο πλαίσιο του ομίλου “Large Groups With Large Apparatus”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Η τετραμελής επιτροπή των ειδικών επιβράβευσε την Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων με μία ιδιαίτερη υψηλή βαθμολογία, που της χάρισε την είσοδο στη «χρυσή» κατηγορία και μαζί το εισιτήριο για το Γκαλά του Σαββάτου 29/07 (17:00 – 19:30 ώρα Ελλάδας).
Εκεί θα είναι παρούσες συνολικά 16 ομάδες (14 προκρίνονται βάσει της αξιολόγησής τους ως «χρυσές» ομάδες και άλλες 2 με πρόσκληση), οι οποίες θα εκτελέσουν ξανά τα προγράμματά τους για να διεκδικήσουν το Τρόπαιο Μπρούνο Γκράντι, δηλαδή τον παγκόσμιο τίτλο της Γυμναστικής για Όλους, που φέρει το όνομα του επίτιμου προέδρου της FIG.

Στο πλευρό των ελληνικών ομάδων βρίσκονται η πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της Ε.Γ.Ο. Μαρία Παπαδοπούλου, ως αρχηγός της αποστολής, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ηρώ Ορφανού.

Στο 3ο “World Gym For Life Challenge 2017” λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 2.000 αθλητές-μέλη 147 ομάδων από 23 χώρες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού, ενώ για πρώτη φορά εκπροσωπούνται και οι πέντε ήπειροι του πλανήτη, σ’ ένα αθλητικό γεγονός που ξεκίνησε το 2009 και διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια.

Πληροφορίες από το www.ego-gymnastics.gr

Φωτογραφίες της ελληνικής ομάδας μετά την πανηγυρική πρόκριση στο Γκαλά:
olympiada_thrakomakedonon-gym_for_life_1