KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συνδυάστε θερμοπομπούς και λέβητες αερίου για μία πανίσχυρη θέρμανση

07/08/2017 17:02
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μερικές φορές η κύρια θέρμανση δεν φτάνει για να ζεσταθεί όλο το σπίτι τον βαρύ χειμώνα. Αν οι λέβητες αερίου είναι η μόνιμη θέρμανσή σας, προτείνονται σαν συμπληρωματική θέρμανση οι θερμοπομποί.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι λέβητες αερίου εκμεταλλεύονται το φυσικό αέριο, το οποίο υπάρχει άφθονο στην φύση, προσφέροντας μία θέρμανση υψηλού επιπέδου που επιτρέπει όσο καμία άλλη βασική θέρμανση εξοικονόμηση χρημάτων και οικολογικά πλεονεκτήματα.

Μερικές χειμωνιάτικες μέρες όμως μπορεί να υπάρχει ανάγκη από περισσότερη θερμότητα μέσα στο σπίτι. Οι περισσότεροι καταναλωτές κάνουν το λάθος και αγοράζουν αερόθερμα, τα οποία καίνε πολύ ρεύμα, με αποτέλεσμα από εκεί που γλυτώνουν από τους λέβητες αερίου να πληρώνουν φουσκωμένους λογαριασμούς ΔΕΗ.

Επιλέξτε για τη συμπληρωματική θέρμανσή σας, τους θερμοπομπούς!

Οι θερμοπομποί είναι λεπτά ηλεκτρικά σώματα άμεσης απόδοσης. Η λειτουργία τους στηρίζεται στην φυσική ροή του αέρα. Ο ψυχρός αέρας που έρχεται από κάτω μετατρέπεται από την ειδική αντίσταση του σώματος σε θερμός, προσφέροντας ζέστη σε όλο το δωμάτιο, χωρίς να ξηραίνει τον αέρα. Για μεγαλύτερη εκμετάλλευση της θερμότητας, καλό είναι να μην αφήνετε τους θερμοπομπούς εκεί που περνούν ρεύματα.

Η Energy System σας προσφέρει σε χαμηλές τιμές λέβητες αερίου και θερμοπομπούς:

CNS-S θερμοπομπός

 

Η μοντέρνα λεπτή σχεδίαση, η αθόρυβη λειτουργία και η κορυφαία απόδοση μπορεί είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας. Οι ειδικοί συνεργάτες, έρχονται στον χώρο σας και εγκαθιστούν τον θερμοπομπό στον τοίχο σας, εύκολα και γρήγορα.

ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Οι λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου που θα βρείτε στην μεγάλη μας ποικιλία, αποδίδουν σε ένα πολύ υψηλό ποσοστό, προσαρμόζονται στον χώρο σας και προσφέρουν απόσβεση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Τα σώματα προσφέρουν εξαιρετική αγωγιμότητα και είναι εξαιρετικά οικονομικοί σε σχέση με τους συμβατικούς λέβητες.

Για εγγυημένη πολυετή χρήση σε κάθε σύστημα που θα επιλέξετε συνεργαστείτε με τους ειδικούς της Energy System. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα με όλα τα προϊόντα θέρμανσης.

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: