KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΥΓΕΙΑ

5 tips πλαστικής χειρουργικής για το χειμώνα 2021

07/01/2021 11:25
Ανανεώθηκε 07/01/2021 11:28
4 '
πλαστική χειρουργική
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ο κορωνοϊός μπορεί να έχει αλλάξει σημαντικά τη ζωή μας, αλλά υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει ή να καταστρέψει: δεν μπορεί να μας κάνει να μη θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο όμορφοι και να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα για τον εαυτό μας και άρα και καλή ψυχολογία και υψηλή αυτοεκτίμηση. Αυτός είναι ο λόγος που χιλιάδες άνδρες και γυναίκες σε όλες τις περιοχές της χώρας και ανεξαρτήτως ηλικίας έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν για αισθητικές επεμβάσεις ώστε οι μέρες μετά τα lockdown και την ταλαιπωρία του social distancing να τους βρουν όσο το δυνατόν πιο όμορφους και λαμπερούς.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ποιες είναι λοιπόν οι νέες τάσεις στις πλαστικές επεμβάσεις; Ποιες είναι αυτές οι επεμβάσεις που θα πρέπει να προγραμματίσει κάποιος για να είναι λαμπερός ή λαμπερή στη μετά Covid εποχή; Ας δούμε 5 σημαντικά tips για πλαστικές επεμβάσεις τον χειμώνα που μας έρχεται.

Tip 1: Λιπογλυπτική στήθους

Οι λιπογλυπτικές επεμβάσεις αποτελούν κορυφαία τάση της πλαστικής χειρουργικής και είναι πολύ δημοφιλείς αφού μπορούν να εξασφαλίσουν ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να γίνει μια μεγάλη επέμβαση, χωρίς να γίνει χρήση ενθεμάτων και φυσικά χωρίς να φαίνονται σημάδια και ουλές. Οι επεμβάσεις αυτού του τύπου γίνονται με τη μεταφορά λίπους από μια περιοχή του σώματος σε μια άλλη με σκοπό να αλλάξει η μορφή της με έναν όσο το δυνατό πιο φυσικό τρόπο. Τον τελευταίο καιρό, η λιπογλυπτική στήθους τείνει να αντικαταστήσει τα κλασικά ενθέματα σιλικόνης αφού προσφέρει ένα πολύ πιο καλαίσθητο και φυσικό αποτέλεσμα. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγή στο στήθος σας, είναι η καλύτερη λύση.

Tip 2: Botox

Το μπότοξ ήρθε για να μείνει. Δεδομένου ότι πλέον αυτή η μη επεμβατική μέθοδος καταπολέμησης της γήρανσης και των ρυτίδων έχει γίνει ακόμη πιο εύκολη, γρήγορη και ασφαλής, είναι λογικό να έχει και πολύ μεγάλη ζήτηση. Είναι σίγουρα η καλύτερη λύση για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια πιο νεανική επιδερμίδα και θα λέγαμε ότι στη κατηγορία της απλά δεν έχει ανταγωνισμό. Αν σας ενδιαφέρει το Botox, φροντίστε να κλείσετε άμεσα τα ραντεβού σας γιατί αναμένεται να γίνει χαμός στα ιατρεία μετά τα lockdown και τους περιορισμούς.

Tip3: Ημιμόνιμο foundation

Μια από τις κορυφαίες τάσεις στις αισθητικές επεμβάσεις είναι το μόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια, γύρω από τα μάτια και τα χείλη το οποίο γίνεται με τατουάζ. Πλέον όμως οι πλαστικοί χειρουργοί προσθέτουν άλλο ένα χρήσιμο εργαλείο στη διάθεση τους: το ημιμόνιμο foundation. Με την υψηλής τεχνολογίας μέθοδο του microneedling, ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να κάνει έγχυση ειδικών χρωστικών στην επιδερμίδα που θα αλλάξουν για αρκετό χρονικό διάστημα τον τόνο και την υφή της, μειώνοντας έτσι τον χρόνο που απαιτείται για μακιγιάζ. Πρόκειται για μια καινούργια μέθοδο που θα σας κάνει τη ζωή εύκολη και αξίζει να δοκιμάσετε.

Tip 4: Μη επεμβατικές μέθοδοι σύσφιξης επιδερμίδας\

Οι εποχές που η σύσφιξη επιδερμίδας γινόταν με λιποαναρρόφηση και άλλες επεμβατικές μεθόδους ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον, έμπειροι γιατροί με ειδικό εξοπλισμό, όπως ο Μουτσούδης Ανδρέας, μπορούν να προσφέρουν άμεση και θεαματική σύσφιξη αναίμακτα και χωρίς καθόλου κόπο από τη πλευρά του ασθενή. Αν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε πιο νεανική επιδερμίδα και να αλλάξετε το σχήμα του σώματος σας, αναζητήστε γιατρούς που να εφαρμόζουν μεθόδους όπως η κρυολιπόλυση, η σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες και η ενέσιμες μεσοθεραπείες.

Tip 5: Ετοιμαστείτε για τις τέλειες selfie

Τέλος, ο πλαστικός χειρουργός σας μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις τέλειες αναλογίες προσώπου για selfies που δεν θα έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτές των γνωστότερων influencers. Με ενέσεις υαλουρονικού οξέως σε κατάλληλα σημεία ο πλαστικός μπορεί ανώδυνα και αναίμακτα να δώσει ιδανική μορφή στο οβάλ του προσώπου σας δίνοντας του μια πολύ καλαίσθητη αλλά και φυσική συμμετρία που σίγουρα θα κερδίσει τα βλέμματα και τα likes των φίλων σας.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: