KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Πανευρωπαϊκή γιορτή των πουλιών στο Πάρκο Τρίτση

13/10/2017 09:27
1 '
παρκο-τριτση
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Την Πανευρωπαϊκή γιορτή των πουλιών τιμά την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, 11:00-14:00, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και προσκαλεί τους πολίτες στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης» στο Ίλιον, για μια ξεχωριστή ημέρα στη φύση με παρατήρηση πουλιών και άλλες δράσεις, με ελεύθερη συμμετοχή.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Χώρος εκδήλωσης είναι οι κεντρικές λίμνες (χώρος ευκαλύπτων) στο Πάρκο. Οι δραστηριότητες της εκδήλωσης θα περιλαμβάνουν παρατήρηση πουλιών, περιήγηση στις λίμνες του Πάρκου, παιδικά εργαστήρια, απελευθέρωση πουλιών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης ‘Αγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ.

Σημειώνεται ότι για την ενίσχυση του έργου της ΑΝΙΜΑ, θα συγκεντρώνονται στο πλαίσιο της εκδήλωσης τα ακόλουθα υλικά: εφημερίδες, ξηρά τροφή για γατάκια, κονσέρβες για γατάκια, γάντια latex, κελαηδίνη, κοτσυφοτροφή, σιτάρι, κουνελόχορτο.

Η εκδήλωση υλοποιείται από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου «Α.Τρίτσης», τους «Φίλους του Πάρκου» και τον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης ‘Αγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ, με την υποστήριξη των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ και Γ΄Αθήνας, καθώς και Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: