KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Αφαίρεση 27 βαθμών στον Αχαρναϊκό!

03/11/2017 16:27
2 '
Αχαρναικός
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ποινή αφαίρεσης 27 βαθμών επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Αχαρναϊκός για οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές, με την απόφαση να είναι οριστική και η ομάδα να είναι ένα βήμα από τη διάλυση.Η εγγυητική επιστολή έχει καταπέσει, τα αδέρφια Μελά που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ το απέσυραν και τώρα μια απόφαση που τινάζει στον αέρα τις ελπίδες του Αχαρναϊκού να λάβει μέρος στη Football League χωρίς προβλήματα.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενεργοποίησε ποινή 27 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα αυτής της σεζόν, καθώς δεν εξοφλήθηκαν οι πρώην παίκτες Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Ψιάνος, Ματσούκας, Λιαπάκης, Μαρής, Τζιώρας, Παπανικόλας και Τζαζίρι. Η προθεσμία των πέντε ημερών παρήλθε και ως εκ τούτου οι βαθμοί αφαιρέθηκαν.

Η απόφαση αυτή είναι οριστική και επί της ουσίας οι «πράσινοι» πρέπε να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι δεν θα συνεχίσουν στην κατηγορία. Αν μέσα σε πέντε μέρες, μάλιστα, δεν εξοφληθούν οι παίκτες, θα τους επιβληθεί νέα ποινή αφαίρεσης άλλων 27 βαθμών. Μετά την εξέλιξη αυτή, εκτιμάται ότι είναι υπερβολικά δύσκολο να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Αν τελικά δεν τα καταφέρει, που είναι και το πιθανότερο σενάριο, η Football League θα συνεχιστεί με 17 ομάδες και για μια ακόμη σεζόν θα υπάρξει πρόωρη αποχώρηση από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Σημειώνεται ότι προ ημερών οι “πράσινοι” τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο (έχασαν 3-0), ενώ στην πρεμιέρα της Football League νίκησαν 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας.

Eurokinissi

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: