KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Για οικογενειακές διαφορές πήραν τα όπλα μέρα – μεσημέρι τσιγγάνοι έξω από το 3ο γυμνάσιο Άνω Λιοσίων

10/01/2018 15:26
Ανανεώθηκε 10/01/2018 15:44
1 '
ρομά, τσιγγάνοι
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σε προσωπικές διαφορές μεταξύ δυο οικογενειών τσιγγάνων οφείλονται οι πυροβολισμοί που σημειώθηκαν το μεσημέρι έξω από το 3ο γυμνάσιο Άνω Λιοσίων και έφτασε μέχρι σημείο να δημιουργηθεί σύρραξη στη λεωφόρο Φυλής! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαφορές μεταξύ των δυο οικογενειών χρονολογούνται περισσότερο από 2 χρόνια, αφορούν σε γάμο και χωρισμό των παιδιών τους και συχνά – πυκνά απασχολούν με τους τσακωμούς τους τις αστυνομικές αρχές. Η μια οικογένεια μένει δίπλα στο σχολείο και η δεύτερη επί της λεωφόρου Φυλής.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο καυγάς ξεκίνησε σήμερα μεταξύ τους από άγνωστη αιτία και γρήγορα πήρε διαστάσεις με καταιγισμό πυροβολισμών που τρομοκράτησε παιδιά και καθηγητές στο 3ο γυμνάσιο και τα ανάγκασε να ταμπουρωθούν μέσα στο σχολείο. Επεισόδια σημειώθηκαν, εξάλλου και στη λεωφόρο Φυλής, τα οποία λίγο έλειψε να μετατραπούν σε γενικευμένη σύρραξη, με άγνωστες συνέπειες για κατοίκους και διερχόμενους οδηγούς. Σύμφωνα με μαρτυρίες, δεκάδες τσιγγάνοι ανηφόριζαν από τα στενά στη λεωφόρο Φυλής κραδαίνοντας ξύλα και φωνάζοντας.

Να σημειωθεί, ότι και πριν περίπου 20 ημέρες είχαν πέσει πυροβολισμοί στο σπίτι των τσιγγάνων που βρίσκεται στη λεωφόρο Φυλής, κατά τη διάρκεια της κηδείας 38χρονου συγγενή τους, χωρίς τότε όμως το επεισόδιο να πάρει περαιτέρω διαστάσεις.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: