KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών

13/03/2018 12:00
2 '
neo.ds.krhtwn
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός το πρωί της Δευτέρας 12 Μαρτίου .

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο κ. Κασσαβός ευχήθηκε στον νέο πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Δημήτρη Γιαννούλη και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, “καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που έχουν αναλάβει, σε έναν από τους πιο σημαντικούς και δραστήριους συλλόγους του Δήμου Αχαρνών“.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμος Αχαρνών συνεργάζεται επί σειρά ετών ,άριστα, με το Σύλλογο Κρητών, προκειμένου να προάγουν από κοινού δράσεις και δραστηριότητες Πολιτισμού και διατήρησης των παραδόσεων, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε για τον απερχόμενο Πρόεδρο του συλλόγου Μανώλη Μανιδάκη, ο οποίος διετέλεσε για 26 χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου αναφέροντας :

Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Αχαρνών έχει αφήσει πλούσια παρακαταθήκη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Είναι βέβαιο ότι τόσο ο νέος Πρόεδρος κ. Δημήτρης Γιαννούλης, όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα συνεχίσουν και θα εξελίξουν το σπουδαίο έργο του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

Όπως ανέφεραν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κρητών Αχαρνών, προσβλέπουν στη συνέχιση της καλής συνεργασίας με τον Δήμο Αχαρνών και θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την προώθηση και ανάδειξη των σκοπών και δράσεων του συλλόγου καθώς και για την ευρύτερη Πολιτιστική ανάδειξη της πόλης.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: