KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

“Γεφύρι της ‘Αρτας” η Στέγη Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων. Εκδήλωση με φόντο το “βαλτωμένο” κτήριο σχεδιάζει ο σύλλογος Ηπειρωτών

03/05/2018 07:57
Ανανεώθηκε 03/05/2018 09:15
2 '
Στέγη Ηπειρωτών, πλατεία Ηπειρωτών, Άνω Λιόσια
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σε γεφύρι της Άρτας (που ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν) τείνει να εξελιχθεί η αποπεράτωση για τη Στέγη Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, στην οποία από τον περασμένο Σεπτέμβριο– οπότε και τοποθετήθηκαν σκαλωσιές για να ξεκινήσουν υποτίθεται οι εργασίες – δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος. Την επιτακτική πλέον ανάγκη υλοποίησης του έργου, που θα προσδώσει ζωντάνια και ανάπτυξη στην περιοχή, έφερε στην επιφάνεια η πρόσφατη συγκέντρωση κατοίκων της Δροσούπολης στην πλατεία Ηπειρωτών, με αφορμή πληροφορίες για αγοραπωλησίες οικοπέδων σε τσιγγάνους.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Έντονη είναι ακόμα η μνήμη από την κοπή της πίτας του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, όπου ο Χρήστος Παππούς ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και ο εργολάβος ξεκινά την κατασκευή της Στέγης. Είχαν προηγηθεί οι υποσχέσεις της διοίκησης του δήμου στην Ηπειρώτικη βραδιά τον περασμένο Σεπτέμβριο (τότε, μάλιστα, είχε κληθεί το Δ.Σ του συλλόγου να φωτογραφηθεί στο κτήριο με φόντο τις στημένες σκαλωσιές) καθώς και η έκδοση σχετικού δελτίο Τύπου με τον τίτλο «Ξεκίνησαν οι εργασίες αποπεράτωσης της Στέγης Ηπειρωτών». Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει 4 μήνες και καμία εργασία δεν έχει πραγματοποιηθεί. Το κτήριο παραμένει ως είχε και μόνο οι σκαλωσιές, που εξακολουθούν να βρίσκονται στη θέση τους, θυμίζουν σε κατοίκους και Ηπειρώτες, τις υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν.

Κάτοικοι της περιοχής, με αφορμή τη συγκέντρωση της περασμένης Κυριακής, ρώτησαν το γραμματέα του συλλόγου Αχιλλέα Λώλη και το μέλος του Δ.Σ Δήμητρα Καρανικόλα που παρέστησαν, ποιος είναι ο προγραμματικός για την υλοποίηση της Στέγης. Η απάντηση ήταν αφοπλιστική: «Εμείς ως σύλλογος, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ, πιέζουμε καθημερινά για την υλοποίηση του έργου, το οποίο δεν αφορά μόνο τους Ηπειρώτες αλλά ολόκληρη την περιοχή, γιατί θα δώσει φως, κινητικότητα και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς. Δυστυχώς όμως δε μπορούμε να σας πούμε τίποτε παραπάνω. Ότι γνωρίζετε εσείς, γνωρίζουμε και εμείς».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο σύλλογος Ηπειρωτών προγραμματίζει εκδήλωση στην πλατεία Ηπειρωτών μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, γεγονός που θα αποτελέσει αναμφισβήτητα μοχλό πίεσης στους διοικούντες.

 

Δείτε το δελτίο Τύπου του δήμου το Σεπτέμβριο του 2017:

 

 

Στέγη Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων
Φωτό που συνόδευε το δελτίο Τύπου του δήμου και το οποίο ενημέρωνε ότι ξεκινούν οι εργασίες για την αποπεράτωση της Στέγης Ηπειρωτών
Στέγη Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων
Το σημείο… μηδέν στην υλοποίηση της Στέγης αποτύπωσαν μέλη του Δ.Σ του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων πριν μια εβδομάδα

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: