KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Ετήσια παράσταση μπαλέτου από τη ΔΗΚΕΑ

05/07/2018 12:32
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης της σχολικής χρονιάς και με ιδιαίτερη επιτυχία η σχολή μπαλέτου της ΔΗ.Κ.Ε.Α. παρουσίασε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών την ετήσια παράσταση κλασικού και σύγχρονου χορού που έγινε το Σάββατο 23  Ιουνίου, σε σκηνικά Μαρίας Γκίκα και Λίζας Λαζάρου, κοστούμια Μαρίκας Βικάτου, ήχο και φωτισμό Κώστα Αμπαρτζάκη, ξύλινες κατασκευές Στάθη Σαββάλα, μουσική προετοιμασία Σοφίας Σβιτλίτσα και Νίκου Μπουρνέλη.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Το καλωσόρισμα έκανε ο κ. Κώστας Αμπαρτζάκης και ακολούθησε ο χαιρετισμός της προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Α.  Μαρίας Χρ. Ναυροζίδου η οποία αφού πρωτίστως ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους ανεξαιρέτως τους συνεργάτες, τους συντελεστές και τους γονείς των παιδιών, αφενός απέδωσε τα εύσημα στις κ.κ. Μπέττυ Δημάκου και Έφη Κατάρα για την διδασκαλία και καλλιτεχνική προσφορά τους, αφετέρου δεσμεύτηκε για την περαιτέρω βελτίωση υλικοτεχνικών υποδομών στην τάξη του μπαλέτου.

Η παράσταση ξεκίνησε παρουσιάζοντας ενδεικτική δουλειά της τάξης πρώτης σχολικής ηλικίας με κλασικό ρεπερτόριο και κορυφώθηκε με  το σύγχρονο “Experience” δίνοντας την ευκαιρία στις προχωρημένες σπουδάστριες να καταδείξουν την χάρη και την αρμονία μέσα από την έκφραση και την τεχνική της κίνησης του ανθρώπινου σώματος, πάντα σε συνδυασμό με πανέμορφη και υποβλητική μουσική του λόγιου χοροδράματος.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης Γιαννακόπουλος Δημήτριος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητος Συρινίδης Θεόδωρος.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: