11.4 C
Athens
25 Μαΐου 2022
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΥΛΗ"Καίνε" το Μπιζά οι αποφάσεις που επικαλείται κατά Μπουραΐμη. "Εκτός από "λαγός"...

“Καίνε” το Μπιζά οι αποφάσεις που επικαλείται κατά Μπουραΐμη. “Εκτός από “λαγός” είναι και λύκος” τονίζει ο πρώην δήμαρχος

- Advertisement -

Συνέχεια στην “κόντρα” του με το Δημήτρη Μπουραΐμη αποφάσισε να δώσει το βασικό στέλεχος του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Θωμάς Μπιζάς, τον οποίο ο επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, χαρακτηρίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ “στημένο” από την περιφερειάρχη Αττικής, με σκοπό να προετοιμάζει κάθε φορά την κοινή γνώμη, προκειμένου να δεχθεί το λιγότερο κακό. Μόνο που στην “αγωνία” του να αντιπαρατεθεί με τον πρώην δήμαρχο, υπέπεσε σε μεγάλο ατόπημα.

- Advertisement -

Αφορμή για την αρχή της λεκτικής αντιπαράθεση των δυο ανδρών, στάθηκε η απουσία του κ. Μπιζά από την κρίσιμη συνεδρίαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ, στην οποία κρινόταν η εναπόθεση σκουπιδιών σε μερικώς αποκατεστημένο τμήμα του ΧΥΤΑ Φυλής (δηλαδή πετάμε ξανά σκουπίδια αντί να δεντροφύτευση και ολοκληρωτική αποκατάσταση) αλλά και η καταλυτική ψήφος της συζύγου του Αφροδίτης Μπιζά στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, η οποία έγειρε τη ζυγαριά υπέρ της ρίψης απορριμμάτων.

- Advertisement -
- Advertisement -

Παρά το γεγονός ότι η επίθεση του κ. Μπουραΐμη ήταν προσωπική, ο κ, Μπιζάς απάντησε ως ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, με προφανή στόχο να βάλει όλους τους συνοδοιπόρους του στο παιχνίδι και να τους συσπειρώσει γύρω του.

Το σημαντικό όμως ατόπημα για το Θωμά Μπιζά είναι ότι εμφάνισε το Δημήτρη Μπουραΐμη να έχει υπερψηφίσει την απόφαση για την αναθεώρηση του περιφερειακού σχεδιασμού (ΠΕΣΔΑ) ενώ ο πρώην δήμαρχος απείχε από την ψηφοφορία. Ανέφερε επί λέξει ο κ. Μπιζάς: “Δημοσιεύουμε λοιπόν και την απόφαση της συνεδρίασης της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ που ενέκρινε την 2η αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση και με την παρουσία των κυρίων Μπουραΐμη και Παππού για να καταλάβουν πως δεν μπορούν να λένε άλλα ψέματα”. Μάλιστα, παραθέτει το σύνδεσμο της απόφασης, από την οποία στην 9η σελίδα φαίνεται καθαρά ότι ο κ. Μπουραΐμης απείχε και ήταν ο μόνος από τα 7 παρόντα μέλη της Ε.Ε, μεταξύ των οποίων οι κυρίες Δούρου και Μπιζά και ο Χρήστος Παππούς.

Επιχειρώντας να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις, σε νέα ανάρτησή του, ο κ. Μπιζάς ισχυρίζεται ότι δεν διάβασε την σελίδα 9, το αποφαντικό δηλ. της απόφασης, όπου ρητά αναφέρεται ότι η απόφαση είναι «κατά πλειοψηφία».

Ακολουθούν η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δημήτρης Μπουραΐμης και η σχετική απόφαση της επίμαχης συνεδρίασης:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Απάντηση του Δημήτρη Μπουραΐμη σε ψευδή ανάρτηση στο blog anntilogos.blogspot.com του Θωμά Μπιζά

 

Λυπάμαι ειλικρινά για μια ακόμη φορά που ένας φορέας όπως το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δίνει το δικαίωμα σε έναν άνθρωπο – που εκτός από «Μάτα Χάρι» είναι και κατ΄ εξακολούθηση ψεύτης – να τον εκπροσωπεί.

Εκτεθειμένος στους συντρόφους του, πανικοβλημένος από την αποκάλυψη του ρόλου του και σε αδιέξοδο, ο Θωμάς Μπιζάς αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ένα, ακόμα, μεγάλο ψέμα, ισχυριζόμενος ότι στη συνεδρίαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ υπερψήφισα την «Έγκριση 2ης Αναθεώρησης του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής». Μάλιστα, παραθέτει και το σύνδεσμο της σχετικής απόφασης, θεωρώντας πως κανείς δε θα μπει στον κόπο να διαβάσει κείμενο 103 σελίδων και εύκολα θα προσπεράσει την 9η σελίδα όπου βρίσκεται η αλήθεια.

Μόνο που η ίδια η παραπομπή του έρχεται να τον διαψεύσει, αφού αποδεικνύεται όχι μόνο δεν ψήφισα τη διαδικασία αλλά απείχα και την κατήγγειλα. Ήμουν δε, ο μόνος από τα 7 μέλη της Ε.Ε (μεταξύ των οποίων οι Ρένα Δούρου, Χρήστος Παππούς και Αφροδίτη Μπιζά) που δεν ψήφισε.

Επιπλέον, καταψήφισα και κατήγγειλα το συγκεκριμένο θέμα και στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ, ενώπιον των 66 εκπροσώπων από τους δήμους και την Περιφέρεια Αττικής, για να μάθουν όλοι ότι οι αλήθειες είναι συγκεκριμένες και σκληρές: ο ΧΥΤΑ Φυλής δεν θα κλείσει στη  θητεία αυτής της διοίκησης, με αποκλειστική ευθύνη της προέδρου και αντιπροέδρου κ. Μπιζά. Ο αποτεφρωτήρας δε θα μεταφερθεί, με ευθύνη της Προέδρου και αντιπροέδρου κ. Μπιζά. Το ΕΜΑΚ θα μετατραπεί σε φαραωνικό εργοστάσιο, αυξάνοντας την  δυναμικότητα του με ευθύνη της προέδρου και αντιπροέδρου κ. Μπιζά. Τις αλήθειες αυτές ο Θ. Μπιζάς τις κρύβει συνειδητά και προσπαθεί να ταΐσει σανό εκείνους που τον διαβάζουν.

Οι αλήθειες που έχουν σχέση με τον Θ. Μπιζά την διαχείριση των απορριμμάτων και τα οικονομικά στοιχεία από 01-09-2014 και εντεύθεν θα ακολουθήσουν.

Τέλος, διευκρινίζω ότι επέλεξα να απαντήσω στα ψεύδη του Θωμά Μπιζά απευθυνόμενος στον ίδιο, ως πρόσωπο. Ο ίδιος επέλεξε να αναγάγει μια προσωπική αντιπαράθεση σε συλλογική, εμπλέκοντας το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Οι λόγοι είναι προφανείς. Θεωρεί τους συντρόφους του πρόβατα που τον ακολουθούν άκριτα.

Επιβεβαιώνοντας ότι εκτός από «λαγός» είναι και λύκος…

 

*Επισυνάπτονται οι σχετικές αποδείξεις από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -