KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

HOT STORY

“Σιγή ιχθύος” για τα πεντοχίλιαρα σε συζύγους και πεθερές στο δήμο Φυλής. Μονόδρομος η παραίτηση των δυο διευθυντών λένε στο δημαρχείο

17/07/2018 10:24
Ανανεώθηκε 17/07/2018 10:25
2 '
δημαρχείο Φυλής, Άνω Λιόσια, δήμος Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Αναπάντητη παραμένει, μια μέρα μετά το σάλο που δημιούργησε, η καταγγελία του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου Φυλής Κώστα Παπαϊωάννου ότι διευθυντικά στελέχη του δήμου πληρώνουν τις συζύγους και τις πεθερές τους, με αποδείξεις χωρίς παραστατικά, μέσω της Κοινωνικής υπηρεσίας. Στο δημαρχείο Φυλής επικρατεί “σούσουρο” ενώ κύκλοι προσκείμενοι σε στελέχη της διοίκησης επισημαίνουν ότι αποτελεί μονόδρομο η παραίτηση των δυο υπεύθυνων της οικονομικής και της ταμειακής υπηρεσίας κ.κ. Κλεισούρα και Νικολόπουλου, αντίστοιχα.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Υπόλογη απέναντι στους κατοίκους του δήμου εμφανίζεται η διοίκηση του δήμου Φυλής καθώς με την ανοχή της πληρώνονται στενά συγγενικά πρόσωπα υπαλλήλων του δήμου, για υπηρεσίες που κανείς δε γνωρίζει αν και πότε παρείχαν. Ακόμα όμως και να τις παρείχαν, και πάλι παραμένει σκανδαλώδες το γεγονός ότι επελέγησαν στενά συγγενικά πρόσωπα υπαλλήλων του δήμου (σύζυγος και πεθερά), χωρίς αξιοκρατικές διαδικασίες και χωρίς να είναι κάτοικοι της περιοχής.

Διπλά εκτεθειμένος είναι ο διευθυντής της Οικονομικής υπηρεσίας κ. Κλεισούρας, καθώς ήταν ο ίδιος που, λίγο καιρό πριν, είχε αρνηθεί σε δημότη το ποσό των 270 ευρώ για να συμμετάσχει το παιδί του σε αγώνες στη Σερβία, με το πρόσχημα ότι το επίσημο έγγραφο για τη διεξαγωγή των αγώνων ήταν υπογεγραμμένο από τη σερβική και όχι την ελληνική δημοκρατία και παρά το γεγονός ότι το δημοτικό συμβούλιο είχε ψηφίσει ομόφωνα τη δαπάνη.

Λίγο καιρό αργότερα πάντως ο «νομότυπος» κ. Κλεισούρας – με βάση πάντα την καταγγελία του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου – δεν αρνήθηκε να δώσει στην πεθερά του το (πολλαπλάσιο) ποσό των 5000 ευρώ από το ταμείο του δήμου (το μέγιστο μάλιστα που απαιτείται για να μη χρειαστεί να ελεγχθεί από τον επίτροπο).

«Αδειάζει» τον Παππού ο Καμπόλης

Στο μεταξύ, αποστάσεις από το σκάνδαλο που αποκάλυψε ο Κώστας Παπαϊωάννου, επιχείρησε να πάρει ο Δημήτρης Καμπόλης, «αδειάζοντας» το Χρήστο Παππού. Σε ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος Διοίκησης και Εσόδων ανέφερε ότι έχει σταματήσει να υπογράφει χρηματικά εντάλματα από το Μάιο του 2017 και δήλωσε άγνοια για τις πληρωμές. Δεν απάντησε, ωστόσο, σε καίρια ερωτήματα, όπως το γιατί – ως διοίκηση του δήμου και μέλος της οικονομικής επιτροπής – ενέκρινε πριν το Μάιο του 2017 αθρόες πληρωμές με απλές αποδείξεις χωρίς παραστατικά (τίτλους κτήσης) ενώ δεν έχει διαθέσει στον κ. Παπαϊωάννου τα σχετικά στοιχεία που έχει ζητήσει με διαδοχικά αιτήματά του στο δήμο και τα νομικά πρόσωπα (σ.σ ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κατήγγειλε ότι έχει δοθεί με τέτοιο τρόπο περί το 1 εκατομμύριο ευρώ).

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: