KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Δημήτρης Μπουραΐμης: “Συνεχίζεται η “οικογενειοκρατία” από τη διοίκηση Παππού με αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ”

06/08/2018 16:24
Ανανεώθηκε 06/08/2018 16:27
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

 

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Μουζακίτης χαίρεται»

 

Βιώνουμε την απόλυτη έκφραση μιας ιδιότυπης “οικογενειοκρατίας” στο δήμο μας, η οποία εκφράζεται συστηματικά από το 2007-2011 και συνεχίζεται και σήμερα από τη διοίκηση Παππού-Καμπόλη- Λιάκου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο επικεφαλής της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δημήτρης Μπουραΐμης ζήτησε σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο να ενημερωθεί σχετικά με το ρόλο του ιδιοκτήτη της Τεχνικής εταιρίας «ΑΓΧΙΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Χ.ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε» Χρήστου Μουζακίτη, δίπλα στο δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού. Η απάντηση του κ. Παππού ήταν πως είναι φίλος και άμισθος (;) σύμβουλος του.

Η πραγματική απάντηση είναι πως ο κ. Μουζακίτης, εκτός από φίλος και άμισθος (;) σύμβουλος του Χρήστου Παππού και πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Σάββα Σάββα, έχει αναλάβει την κατασκευή του πολυδάπανου έργου εκατομμυρίων ευρώ παροχής φυσικού αερίου στα δημοτικά κτίρια και – με απευθείας ανάθεση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ – το βάψιμο του δημαρχείου στα Άνω Λιόσια, τις εργασίες συντήρησης του παλαιού Κοιμητηρίου στα Άνω Λιόσια, τις εργασίες συντήρησης του νέου Κοιμητηρίου στα Άνω Λιόσια, την προμήθεια φωτιστικών σωμάτων κ.α.

Την ώρα που οι επαγγελματίες της περιοχής (ελαιοχρωματιστές, ηλεκτρολόγοι, οικοδόμοι, καταστηματάρχες κλπ.) στενάζουν από την οικονομική ανέχεια, ο κ. Μουζακίτης αποδεικνύει πόσο προσοδοφόρο είναι να είναι κάποιος φίλος, σύμβουλος και άνθρωπος της «οικογένειας» του Χρήστου Παππού.

Και επειδή το καλοκαίρι είναι ακόμα μπροστά, οι φωτιές παραμονεύουν και ζούμε σε ένα δήμο με μεγάλη επικινδυνότητα, ευχόμαστε όλοι εκείνοι που παίρνουν αναθέσεις της τάξης των 20-25.000 ευρώ (και τους οποίους θα δημοσιοποιήσουμε εν καιρώ) να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όταν πραγματικά χρειαστεί, γιατί η ανάθεση που τους έχει γίνει στερείται αντικειμένου εργασιών.

Ως πολίτες, έχουμε ευθύνη ποιους επιλέγουμε, ποιους ψηφίζουμε και σε ποιους αναθέτουμε θέματα ζωής που αφορούν όλους μας.

Δείτε τις σχετικές αποφάσεις με τις απευθείας αναθέσεις στην τεχνική εταιρία «ΑΓΧΙΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Χ.ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε» που έδωσε στη δημοσιότητα η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

 

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: