Δωρεάν για όλους τους πολίτες θα είναι μέσα στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου η δομή της Πολυκλινικής στο Ολυμπιακό χωριό με τη μεταφορά και τη συστέγαση της με το Κέντρο Υγείας Αχαρνών, όπως είπε ο αναπληρωτής γραμματέας του υπουργείου Υγείας Σταμάτης Βαρδαρός σε ραδιοφωνική εκπομπή.
Ειδικότερα, με τη μεταφορά του Κέντρου Υγείας Αχαρνών, όποιος πολίτης πηγαίνει για τακτικό ή εξωτερικό ιατρείο σε κάποια από τις πολλές ειδικότητες που διαθέτει, δεν θα πληρώνει τίποτα. Πρόκειται για μια εξαιρετική δομή με πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού, η οποία διαθέτει αξονικό και μαγνητικό τομογράφο, αλλά και μια πολύ καλή μονάδα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες του δήμου Αχαρνών αλλά και των βόρειων συνοικιών, να την επισκεφτούν χωρίς να πληρώνουν τίποτα, καθώς θα λειτουργεί με όρους Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Το ωράριο λειτουργίας του Κέντρου Υγείας θα είναι διευρυμένο, δηλαδή από τις 8:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ, ενώ όπως διευκρινίζει ο κος Βαρδαρός γίνονται συστηματικές προσπάθειες βελτίωσης της συγκοινωνιακής πρόσβασης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο σύγχρονο Κέντρο Υγείας αναμένεται να επισκεφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θέτοντας ουσιαστικά την έναρξη της λειτουργίας του.
Πηγή: left.gr