11.4 C
Athens
6 Ιουνίου 2023
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΥΛΗΔια της "πλαγίας" οδού η ανακοίνωση υποψηφιότητας του γαμπρού του Καμπόλη, Αλέξανδρου...

Δια της “πλαγίας” οδού η ανακοίνωση υποψηφιότητας του γαμπρού του Καμπόλη, Αλέξανδρου Κουλοχέρη στις δημοτικές εκλογές

- Advertisement -

Με μια ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες, ομάδα που αυτοαποκαλείται “Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Φυλής”, ανακοίνωσε ότι θέτει για επικεφαλής της  το γαμπρό του αντιδημάρχου Διοίκησης Δημήτρη Καμπόλη, Αλέξανδρο Κουλοχέρη, με σκοπό την κάθοδό του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για το χρονικό μιας προαναγγελθείσας υποψηφιότητας, αφού ήταν κοινό μυστικό σε όσους ασχολούνται με τα κοινά του δήμου Φυλής, ότι ο ίδιος ο Δημήτρης Καμπόλης ανακοίνωνε – σε κάθε δημόσια και ιδιωτική του εμφάνιση – ότι θα κατεβάσει το γαμπρό του ως υποψήφιο δήμαρχο.

Σε σχέση, μάλιστα, με τον αρχικό προγραμματισμό, η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του φέρεται να έχει καθυστερήσει, προφανώς για να μπορεί ο κ. Καμπόλης να “διευκολυνθεί” στους χειρισμούς του με το Χρήστο Παππού και να κρατήσει τη θέση και τα “οφίτσια” του αντιδημάρχου Διοίκησης, μιας και εξακολουθεί να είναι ενεργό μέλος της διοίκησης του δήμου. Το αν θα υποβάλλει ή όχι την παραίτησή του εξαιτίας της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του γαμπρού του (ως οφείλει προφανώς για λόγους δεοντολογίας) είναι κάτι που θα το επιλέξει ο ίδιος ή θα το επιλέξει για εκείνον ο Χρήστος Παππούς και, εν πάση περιπτώσει, θα φανεί το επόμενο διάστημα.

- Advertisement -
- Advertisement -

Να σημειωθεί ότι, για λόγους καθαρά επικοινωνιακούς, η υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Κουλοχέρη εμφανίζεται ως προϊόν “πρότασης” μιας πρωτοβουλίας πολιτών και όχι θέλησης του ίδιου ή του πεθερού του να ασχοληθεί, γεγονός που θα προκαλούσε στο θυμικό των πολιτών, αισθήματα αποστροφής προς κάθε είδους κίνηση “οικογενειοκρατίας”.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι η επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα και καλεί, μεταξύ άλλων, τους πολίτες να εκφράσουν “δημόσια την υποστήριξη στο πρόσωπο του συμπολίτη μας Αλέξανδρου Κουλοχέρη” δε φέρει υπογραφές και ονόματα εκείνων που ανέλαβαν αυτήν την πρωτοβουλία, αν και εκτιμάται ότι αυτά (που έτσι και αλλιώς είναι γνωστά) θα ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

Φυλή, 4-9-2018

Συμπολίτισσες, Συμπολίτες,

Φίλες και Φίλοι,

Εμείς Πολίτες του Δήμου Φυλής, με δεδομένη την αγάπη μας για την περιοχή που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε και με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον της πόλης μας, εκφράζουμε δημόσια και συλλογικά την αγωνία μας για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, έχοντας την βαθιά πεποίθηση ότι ένα νέο ξεκίνημα είναι αναγκαίο για την πόλη, μια νέα πνοή χρειάζεται ο Δήμος μας.

Μακριά από σκοπιμότητες και κομματικά διαχωριστικά τείχη, άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αναφορές, αναλαμβάνουμε Πρωτοβουλία με σκοπό να συγκροτηθεί μια μεγάλη ανοιχτή Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση, με την συμμετοχή όλων των υγιών Δημοκρατικών δυνάμεων της πόλης  μας.

Τα συσσωρευμένα και οξύτατα προβλήματα της περιοχής μας, σε συνδυασμό με την αδυναμία του τοπικού δημοτικού συστήματος να δώσει λύσεις, τέτοιες που αφενός θα αναχαιτίζουν την διαρκή υποβάθμιση και αφετέρου θα δημιουργούν τους όρους για την δημιουργική πορεία της πόλης μας, με προσανατολισμό την Βιώσιμη ανάπτυξη, οδήγησαν τον βηματισμό μας στην ανάληψη αυτής της συλλογικής προσπάθειας.

Αυτό το νέο ξεκίνημα είναι απελευθερωμένο από κομματικούς εναγκαλισμούς, απαλλαγμένο από την κάθε είδους υποσχεσιολογία, αλλά και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Είναι Πρωτοβουλία που προέρχεται μέσα από την ίδια την τοπική μας κοινωνία, ανοιχτή σε κάθε έντιμο συμπολίτη μας που επιθυμεί να συμμετέχει ισότιμα και χωρίς προαπαιτούμε να σε αυτή.

Φίλες και Φίλοι,

Με βάση τα παραπάνω, το προηγούμενο διάστημα, αφού συζητήσαμε, διερευνήσαμε, αξιολογήσαμε και συγκρίναμε, προτείνουμε να τεθεί επικεφαλής αυτής της Πρωτοβουλίας ο αγαπητός συμπολίτης μας Αλέξανδρος Κουλοχέρης.

Η αγάπη του για την πόλη, το αδιαμφισβήτητο ήθος του, οι επιστημονικές του γνώσεις, η θέλησή του να εργαστεί με προσήλωση και δυναμισμό  για το καλό της πόλης και των ανθρώπων της, αποτελούν τις καλύτερες εγγυήσεις για μια νέα δημιουργική πορεία ανάπτυξης και προόδου της Φυλής.

Καλούμε όλες και όλους σας να συμμετέχετε στο νέο ξεκίνημα, εκφράζοντας δημόσια την υποστήριξή σας στο πρόσωπο του συμπολίτη μας Αλέξανδρου Κουλοχέρη.

Καλούμε κάθε συμπολίτη μας να γίνει πρωταγωνιστής σε αυτή την πρωτοβουλία, δίνοντας αληθινή δύναμη στη φωνή του, στις αγωνίες του, στις διεκδικήσεις του.

Γιατί έτσι θα κρατήσουμε ζωντανό το όνειρο για ένα καλύτερο αύριο.

Για τη Φυλή που θέλουμε για μας και τα παιδιά μας, με ασφάλεια, ανάπτυξη και υψηλή ποιότητα ζωής.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

 

Για την Πρωτοβουλία Πολιτών

Δήμου Φυλής

Η Συντονιστική Επιτροπή

- Advertisement -


Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -