KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

HOT STORY

Τον έπνιξαν για να τον ληστέψουν τον άτυχο 65χρονο στους Θρακομακεδόνες

04/09/2018 13:09
Ανανεώθηκε 04/09/2018 13:14
1 '
αστυνομία
φωτό αρχείου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 65χρονου, θείου του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 21-8-2018, μέσα στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες (Πανόραμα Αχαρνών). Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του ήταν ασφυκτικός.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Από την συνδυαστική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας και τα εργαστηριακά ευρήματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, εξακριβώθηκε ότι δράστες της ανθρωποκτονίας είναι ένας Αλγερινός και ένας Αιγύπτιος ηλικίας 23 και 31 ετών.

Οι δράστες αναζητήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, αλλά και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και ύστερα από επισταμένες έρευνες, ο 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Παύλου στην Αθήνα και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Για τον 31χρονο διακριβώθηκε ότι είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη, για τη διάπραξη ληστείας και σε βάρος του έχει εκδοθεί Ένταλμα Προσωρινής Κράτησης και παραγγελία για φυλάκισή του σε Κατάστημα Κράτησης.

Οι δράστες απολογούμενοι ομολόγησαν την εμπλοκή τους στην ανθρωποκτονία και ανέφεραν ως κίνητρο της πράξης τους την ληστεία.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: