KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΦΥΛΗ

Δωροεπιταγές για σχολικά είδη από τον Σύλλογο εργαζομένων Φυλής, ΚΕΔΗΦ, παιδικοί σταθμοί Άνω Λιοσίων

03/09/2012 10:17
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Φυλής συναισθανόμενο τις προκλήσεις των καιρών και υλοποιώντας το κομμάτι της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης που με μια φράση αποδίδεται αποφάσισε να συμβάλει ενισχύοντας με το ποσό των 30 ΕΥΡΩ ανά παιδί τους συναδέλφους εργαζόμενους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα πρώτα έξοδα της νέας σχολικής χρονιάς.

Αρωγούς στην προσπάθειά μας αυτή βρήκαμε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΦ κο Ρόδη Ιωάννη και τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων κο Παπαϊωάννου Κων/νο, όπου κάλυψαν μέρος της δαπάνης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου των Εργαζομένων εύχεται Καλή Σχολική Χρονιά σε όλα τα παιδιά των συναδέλφων και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει και στο μέλλον με ανάλογες ενέργειες να συμπαραστέκεται στους συναδέλφους.

Οι Δωροεπιταγές θα δοθούν στα Γραφεία του Συλλόγου από Τρίτη 4/09/2012 έως και Παρασκευή 7/09/2012 και ώρα 12:00 π.μ μέχρι 02:00 μ.μ. Οι συνάδελφοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για την αποφυγή όποιον λαθών στις υπάρχουσες καταστάσεις.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: