KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Νέο κρούσμα από τον ιό του Δυτικού Νείλου σε 65χρονο στο κέντρο των Άνω Λιοσίων

07/10/2018 18:52
Ανανεώθηκε 07/10/2018 18:55
1 '
κουνούπια
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ένα νέο κρούσμα από τον ιό του Δυτικού Νείλου, το δεύτερο μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, καταγράφηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στα Άνω Λιόσια.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πρόκειται για έναν άνδρα 65 ετών που κατοικεί στο κέντρο των Άνω Λιοσίων και ο οποίος εμφάνισε αρχικά συμπτώματα γρίπης αλλά στη συνέχεια άρχισε να έχει πονοκεφάλους και να νιώθει αστάθεια και “μούδιασμα” στα άκρα.

Διεκομίσθη εσπευσμένα στο Θριάσιο νοσοκομείο από την οικογένειά του, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλοπάθεια, ύστερα από μόλυνση από τον ιό του Δυτικού Νείλου ενώ νοσηλεύτηκε μια εβδομάδα στη μονάδα εντατικής θεραπείας και άλλες 2 εβδομάδες σε δωμάτιο του νοσοκομείου.  Ο 65χρονος πήρε εξιτήριο πριν λίγες ημέρες ενώ ακόμα εμφανίζει δυσκολία στην κίνησή του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες εμφανίζονται καθησυχαστικές, παρακολουθούν ωστόσο στενά την περιοχή, με το δεδομένο ότι υπάρχουν λιμνάζοντα ύδατα σε συγκεκριμένες περιοχές αλλά και δυο τοποθεσίες με ελώδη και βαλτώδη χαρακτηριστικά, όπως είναι το πάρκο Πόλης και το ρέμα Εσχατιάς.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: