Να συνεδριάσει άμεσα και ειδικά το δημοτικό συμβούλιο για το θέμα της παραβατικότητας που ολοένα και αυξάνεται στο δήμο Φυλής, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των κομμάτων και της πολιτείας, ζήτησε ο επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δημήτρης Μπουραΐμης.
“Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Η πολιτεία είναι απούσα σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις στην καρδιά του δήμου που είναι το δημοτικό συμβούλιο” τόνισε, μεταξύ άλλων, σημειώνοντας ότι μπορεί να βολεύει τους κρατούντες, να αποτελεί την πίσω αυλή της Αττικής, αφού με τις υπερτοπικές εγκαταστάσεις (Προαστιακός, Αττική οδός κλπ.) έρχονται ανεξέλεγκτα από παντού.
“Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε ένα τέτοιο δημοτικό συμβούλιο στη μνήμη της γυναίκας που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της την περασμένη Πέμπτη. Έχουμε την υποχρέωση να προστατεύουμε κάθε δημότη στα πλαίσια του Συντάγματος και των νόμων” πρόσθεσε.