KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Υπογραφές από επαγγελματίες των Αχαρνών συγκεντρώνει ο ΣΕΒΑ για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης

17/10/2018 12:01
2 '
ΣΕΒΑ
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Το ΔΣ του ΣΕΒΑ ανακοινώνει τη συγκέντρωση εκατοντάδων υπογραφών από συναδέλφους μας επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Αχαρνών και απαιτούν να παρθούν τώρα μέτρα για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής μας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

Ο χειμώνας είναι μπροστά και το Μενίδι είναι μια πόλη που έχει μετρήσει θύματα και καταστροφές από ισχυρές βροχοπτώσεις. Τι περιμένουν λοιπόν Κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμος για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης μας; Τι είναι αυτό που εμποδίζει να παρθούν τα αναγκαία μέτρα και να προχωρήσουν τα απαραίτητα έργα;

Μήπως επειδή αυτά τα έργα δεν αποφέρουν τα απαιτούμενα κέρδη στους επιχειρηματικούς ομίλους;
Μήπως επειδή είναι οδηγία της ΕΕ, η αντιπλημμυρική προστασία του λαού να γίνεται με κριτήρια «κόστους – οφέλους» για το κεφάλαιο;

Αυτή την πολιτική ακολουθούν Κυβέρνηση, Περιφερειακή και Δημοτική Αρχή και έχουν αποδείξει ότι δεν υπολογίζουν ούτε τις ανθρώπινες ζωές, ούτε ολόκληρες περιουσίες που φτιάχτηκαν με κόπο και ιδρώτα ολόκληρων οικογενειών.
Ο Σ.Ε.Β.Α. καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Αχαρνών, καθώς ένα χρόνο μετά τη δέσμευση του Δημάρχου να πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα το συγκεκριμένο ζήτημα, αυτό δεν έχει πραγματοποιηθεί.
Επίσης καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση και την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών που σε διάφορες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις αντί να απαντήσουν επί της ουσίας, λένε «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» επιχειρώντας να αντιστρέψουν μια πραγματικότητα που ξέρουν και οι «πέτρες» στο Μενίδι.
Η ίδια Κυβέρνηση είναι πολύ αποτελεσματική και συγκεκριμένη όταν είναι να μας χαρατσώσει, να μας μειώσει το αφορολόγητο, να μας καταργήσει την Κυριακάτικη Αργία.
Ο Σ.Ε.Β.Α. είναι αποφασισμένος να παλέψει και να οργανώσει τον αγώνα των συναδέλφων για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να συσπειρωθούν γύρω από τον σύνδεσμό μας, απαιτώντας να δοθεί τώρα λύση σε αυτό το τόσο σοβαρό και απειλητικό ζήτημα υποδομής που αφορά όλους μας”.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: