KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Dance Course Σύγχρονου Χορού με την Έλενα Τσικαλά – Βαφέα στο Proastio Art

09/11/2018 14:22
Ανανεώθηκε 09/11/2018 14:24
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Τρίμηνο πρόγραμμα σεμιναρίων κλασικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού διοργανώνει τo Proastio Art στα Άνω Λιόσια. Κάθε Σάββατο, από το Νοέμβριο έως και τον Ιανουάριο (2018 – 2019), στο νέο χώρο επί της Στρατηγού Λιόση 40, καταξιωμένοι guests του κλασικού μπαλέτου και του σύγχρονου χορού θα παραδίδουν ειδικά μαθήματα για όσους αγαπούν τον χορό και έχουν εμπειρία στην κίνηση, για χορευτές/ριες που θέλουν να εισαχθούν σε Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές καθώς και για επαγγελματίες που θέλουν να εξασκηθούν σε εντατικούς ρυθμούς.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Αυτό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, από τη 13.30 – 15.00, η καταξιωμένη δασκάλα Έλενα Τσικαλά – Βαφέα ανοίγει τον κύκλο σεμιναρίων του σύγχρονου χορού με στόχο τη βιωματική γνώση, διερεύνηση και κατανόηση του σώματος, της μηχανικής και της κινησιολογίας του, και της λειτουργικής χρήσης του ως εργαλείο έκφρασης συναισθημάτων, εννοιών, καταστάσεων.

Κόστος

Drop in 9€ / μάθημα

Drop in 7€ για σπουδαστές – αποφοίτους Ανωτέρων Επαγγελματικών Σχολών

Με εφάπαξ πληρωμή:

Σύγχρονο 33€/μήνας (90€/τρίμηνο)

Συνολικά:

50€ / μήνας

130€/ τρίμηνο

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ. 

 

Proastio Art: Στρατηγού Λιόση 40, Άνω Λιόσια, τηλ. 2102470604, 6993954907,   email: proastioart@gmail.com

 

Προαστιακός Σταθμός  Άνω Λιοσίων (ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά από και προς τον σταθμό)

Με λεωφορείο Β12

Με αυτοκίνητο από Αττική Οδό -Έξοδος 6 (Λ.Φυλής)

 

Who is Who

 

Έλενα Τσικαλά-ΒαφέαΗ Έλενα Τσικαλά-Βαφέα αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 2016. Έχει συμμετάσχει ως χορεύτρια στο Open Studio της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης το 2015 και το 2016.

Ως μέλος της Hellenic Dance Company χόρεψε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου (2015) το ‘’Panorama’’ σε ρεπερτόριο Martha Graham, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το ‘’Fragile Matter’’ σε ρεπερτόριο Paul Blakman και Christine Gouzelis καθώς και το ‘’Tomorrow’’ σε ρεπερτόριο Jasmin Vardimon.

Επίσης, έχει συνεργαστεί με τον Αντώνη Φονιαδάκη στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου (2015) στο κομμάτι ‘’Priority’’ και με τον Perre Faura στο ‘’Sweet Fever’’ στο ίδιο φεστιβάλ το 2017.

Συμμετείχε στην παραγωγή του Παύλου Κουρτίδη, “Στύγα”, στο Θέατρο ΠΚ, καθώς και σε παραστάσεις της ομάδας Δαγίπολης στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Το 2018 έλαβε μέρος στην παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στην παραγωγή “Θησέας και Αριάδνη” της Σοφίας Σπυράτου.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο εξωτερικό όπως στη Βάρνα, στο English National Ballet, στο Βερολίνο- William Forsythe & the Semperoper Ballet Dresden, στο Άμστερνταμ

– Akram Khan και Juri Kylian, σεμινάρια gaga με τη Noam Eidelman καθώς και σεμινάρια με τους Linda Kapetanea, Marilena Dara, Paul Blackman, Mavin Khoo, Kristina Alleyne, Kostadina Euthimiadου, Yen Chin και Damien Jalet.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: