KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Στη “φιλόξενη” στέγη του εξακολουθεί να κρατά το μικρό πόνι ο αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος. Δεν το έχει παραδώσει στο Σύλλογο, ούτε το δήλωσε στην αστυνομία!

11/11/2018 12:32
Ανανεώθηκε 11/11/2018 18:25
2 '
μικρό πόνι, Σπύρος Μπρέμπος, αντιδήμαρχος Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μια παράξενη υπόθεση με πρωταγωνιστές τον αντιδήμαρχο Φυλής Σπύρο Μπρέμπο και το μικρό πόνι που βρέθηκε να περιφέρεται χαμένο στην Πηνειού, προσφέρθηκε να το  φιλοξενήσει για μια ημέρα αλλά εξακολουθεί να το κρατά παράνομα και να μη δηλώνει πουθενά τη φιλοξενία του, εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Συγκεκριμένα, στις 7 Νοεμβρίου, περίοικοι της οδού Πηνειού ειδοποίησαν την πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Φυλής Καίτη Ζερβάκη, ότι ένα μικρό πόνι, προφανώς χαμένο ή παρατημένο, περιφερόταν στην περιοχή. Αμέσως η κα Ζερβάκη έσπευσε στο σημείο, όπου ειδοποίησε τη δημοτική αστυνομία και ταυτόχρονα δήλωσε το περιστατικό και στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί έσπευσε και ο κ. Μπρέμπος, ο οποίος όντας “λάτρης” των αλόγων, προσφέρθηκε να το φιλοξενήσει για μια ημέρα μέχρι την επόμενη, οπότε και θα παραδινόταν στο Σύλλογο Ippothesis, όπως του επεσήμανε άλλωστε και ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Μιχάλης Οικονομάκης.

Ωστόσο, ο κ. Μπρέμπος μέχρι και σήμερα, 4 ημέρες μετά, παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις από την πρόεδρο του Φιλοζωικού και τον ίδιο τον κ. Οικονομάκη δεν έχει παραδώσει το ζώο στο Σύλλογο, δεν έχει υπογράψει οποιοδήποτε έγγραφο που να λέει ότι το παρέλαβε και δεν έχει κάνει υπεύθυνη δήλωση στην αστυνομία ότι το έχει στην κατοχή του, προκειμένου να ξέρουν που θα το αναζητήσουν αν και εφόσον εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης του. Το γεγονός αναγκάστηκε να δηλώσει στην αστυνομία η κυρία Ζερβάκη, χαρακτηρίζοντας τον αντιδήμαρχο Φυλής ως απόλυτα υπεύθυνο για την τύχη του ζώου.

“Ο Σπύρος Μπρέμπος προσφέρθηκε να φιλοξενήσει το πόνι για μια ημέρα. Την επόμενη κιόλας ημέρα όφειλε να το παραδώσει στο Σύλλογο Ippothesis, πράγμα το οποίο 4 ολόκληρες μέρες μετά, παρά τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα, δεν έχει κάνει. Δεν έχει καν πάει στην αστυνομία για να δηλώσει ότι το έχει στην κατοχή του. Η νομοθεσία είναι σαφής. Ποιος είναι ο λόγος που εξακολουθεί να κρατά παράνομα το ζώο; Εκμεταλλεύεται μήπως τη θέση και την εξουσία του ή ελπίζει ότι θα ξεχαστεί το θέμα και θα το κρατήσει;” διερωτάται η κυρία Ζερβάκη.

 

Η δήλωση της κας Ζερβάκη στην αστυνομία

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: