KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

HOT STORY

Άθλια ανάρτηση ΦΥΛΑΡΧΟΥ με σεξουαλικά υπονοούμενα και ανοχή Παππού. “Δείξε μου το Γενικό Γραμματέα, να σου πω τι Δήμαρχος είσαι” λέει ο Μπουραΐμης (βίντεο)

19/11/2018 16:34
Ανανεώθηκε 19/11/2018 17:11
3 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Απάντηση στην άθλια ανάρτηση του επίσημου blog του Δήμου Φυλής ΦΥΛΑΡΧΟΥ, στην οποία αφήνονται σεξουαλικά υπονοούμενα για τον επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – δείγμα γραφής και σκέψης των δυο εκφραστών του που δε σεβάστηκαν ποτέ τις καίριες θέσεις (γ.γ. και γραφείο Τύπου) που κατέχουν στο Δήμο Φυλής – εξέδωσε ο Δημήτρης Μπουραΐμης, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα και το σχετικό βίντεο με τα λόγια του.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μπουραΐμης σημειώνει ότι δεν εκπλήσσεται, αφού είναι οι ίδιοι άνθρωποι που διατύπωναν απόψεις περί κτηνοβασίας ή που διαπόμπευαν τον ίδιο το Δήμαρχο Φυλής, αναφέροντας ότι «έβαλε χέρι» σε ένα «φτερωτό».

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Μπουραΐμη:

«Ο αποπροσανατολισμός και ο Γκεμπελισμός της παράταξης του δημάρχου Χρήστου Παππού, δια του γενικού γραμματέα του Δήμου Αργύρη Αργυρόπουλου και της δημοσιογράφου του γραφείου Τύπου Εύης Τριανταφύλλου, είναι προφανές ότι δε μπορεί να λύσει κανένα από τα σημαντικά προβλήματα της περιοχής μας, με το πρώτο και σημαντικότερο ότι κανείς από τους κατοίκους δε νοιώθει ασφαλής.

Η παράφραση από ένα – ιστορικής σημασίας – δημοτικό συμβούλιο, μιας αποστροφής του λόγου μου (επισυνάπτεται το σχετικό βίντεο) και τα υπονοούμενα περί ομοφυλοφιλίας (επισυνάπτεται το σχετικό κείμενο) δεν έγιναν για να γελάσουν οι δυο διαχειριστές του blog, και οι όμοιοί τους. Έγιναν γιατί τα μόνα που έχουν πραγματικά να βγάλουν, χωρίς να είναι αντιφατικοί με το «μέσα» τους, είναι χολή και σήψη.

Το ζήτημα δεν είναι αν η πολιτική ζωή του τόπου έγινε, για μια ακόμα φορά, μάρτυρας μιας χυδαίας δυάδας που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στον κίτρινο Τύπο της περιοχής.

Το ζήτημα είναι αν η κοινωνία εξακολουθεί να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε διοικήσεις που άγονται και φέρονται από τέτοια άτομα. Σε διοικήσεις που δεν καταδίκασαν ποτέ τις απόψεις περί κτηνοβασίας που διατύπωναν ή που διαπόμπευαν τον ίδιο το Δήμαρχο Φυλής, αναφέροντας ότι «έβαλε χέρι» σε ένα «φτερωτό» (επισυνάπτονται τα σχετικά κείμενα).

Πολιτεύτηκαν μια φορά με αυτόν τον τρόπο. Αν νομίζουν όμως ότι ο κόσμος θα τους ψηφίσει επειδή εξακολουθούν να πολιτεύονται έτσι, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Γιατί η ιστορία όταν επαναλαμβάνεται, επαναλαμβάνεται ως φάρσα.

Προσωπικά, δεν εκπλήσσομαι ούτε για την ανάρτηση, ούτε για την ανοχή και εμπιστοσύνη του Χρήστου Παππού.  “Δείξε μου το Γενικό Γραμματέα, να σου πω τι Δήμαρχος είσαι, που θα έλεγε και ο λαός μας”.

Υ.Γ

Παρεμπιπτόντως, μια και οι εκφραστές του ΦΥΛΑΡΧΟΥ φαίνεται πως διακατέχονται από περίεργα συμπλέγματα, κόμπλεξ και επιθυμίες, τους διαβεβαιώνω ότι τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ θεωρούμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός απολύτως σεβαστές (εκτός από εγκληματικές περιπτώσεις, όπως παιδοφιλία κλπ.) και τονίζουμε ότι δεν αποτελούν κριτήριο για τη συμμετοχή ή μη από θέση ευθύνης στα κοινά της περιοχής μας».

 

Κείμενο με σεξουαλικά υπονοούμενα για το Δημήτρη Μπουραΐμη
Κείμενο με σεξουαλικά υπονοούμενα για το Δημήτρη Μπουραΐμη
Παλαιότερο κείμενο με αναφορές σε κτηνοβασίες και άσεμνες χειρονομίες του Δημάρχου Χρήστου Παππού
Παλαιότερο κείμενο με αναφορές σε κτηνοβασίες και άσεμνες χειρονομίες του Δημάρχου Χρήστου Παππού

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: