KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΑΧΑΡΝΕΣ

Άμεση απάντηση Παναγιώτη Γρηγοριάδη σε ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη θέση του για τη Μακεδονία

17/12/2018 14:11
4 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη στο σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Αχαρνών σχετικά με δελτίο τύπου της παράταξής του για το ζήτημα της Μακεδονίας. Στο σχόλιό της η Λαϊκή Συσπείρωση εξέφρασε την άποψη ότι η δήλωση του κ. Γρηγοριάδη προκάλεσε ερωτηματικά σε πολύ κόσμο στο Δήμο Αχαρνών, χαρακτηρίζοντάς την ακραία. Από την πλευρά του ο κ. Γρηγοριάδης αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης, σημειώνοντας  ότι δεν προέρχεται από κανέναν κομματικό σωλήνα και ουδεμία σχέση έχουν οι  ιδεολογικές του αντιλήψεις με αυτές της  «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» και δεν κατευθύνεται από καμία πολιτική συνιστώσα.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

 

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης…

Η δήλωση του κ. Γρηγοριάδη για το ζήτημα της Μακεδονίας, εύλογα προκάλεσε ερωτηματικά σε πολύ κόσμο στο Δήμο Αχαρνών, αν ο κ. Γρηγοριάδης αντιγράφει τις ανακοινώσεις της φασιστικής Χρυσής
Αυγής. Ο κ. Γρηγοριάδης (όπως άλλωστε και οι Χρυσαυγιτες) δεν βγάζει άχνα για το ΝΑΤΟ και τους Αμερικάνους που «γκριζάρουν» το Αιγαίο, που κρατάνε ίσες αποστάσεις στο ζήτημα των καθημερινών παραβιάσεων της Τουρκίας (που είναι χώρα – μέλος του ΝΑΤΟ), που με την άδεια της Κυβέρνησης έχουν μετατρέψει τη χώρα σε μια απέραντη βάση για να εξαπολύουν πολεμικές επιθέσεις και άλλα πολλά.

Μάλλον αντί για παλικάρι του λαού, όπως θέλει να λανσάρεται, είναι και αυτός πρωτοπαλλήκαρο του ΝΑΤΟ και του Τραμπ, όπως και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής που πρώτοι πανηγύριζαν για την εκλογή του.
Ο λαός να απομονώσει και να γυρίσει την πλάτη στους διάφορους Ευρωλάγνους και Τραμπ-άκουλες που τώρα εμφανίζονται ως «τάχα μου δήθεν» πατριώτες για να κοροϊδέψουν και να ξεγελάσουν το λαό.
Με τον αγώνα του και την κοινή πάλη με τους γειτονικούς λαούς να πει όχι στην απαράδεκτη συμφωνία των Πρεσπών και να διώξει οριστικά το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια που γεννάει και τρέφει αλυτρωτισμούς.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Τοπαλλιανίδης Βασίλης
Αγγελοπούλου Παναγιώτα

και η απάντηση του κ. Γρηγοριάδη:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ενόχληση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αχαρνών σχετικά με τις δηλώσεις του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» Αχαρνών, κυρίου Παναγιώτη Γρηγοριάδη, ο οποίος προ ολίγων ημερών εξέδωσε δελτίο Τύπου αναφορικά με την τοποθέτησή του υπέρ των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν μαθητές για το ζήτημα της Μακεδονίας και σηκώνουν ψηλά την ελληνική σημαία, την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια.

Ο κύριος Γρηγοριάδης δεν προέρχεται από κανέναν κομματικό σωλήνα και ουδεμία σχέση έχουν οι  ιδεολογικές του αντιλήψεις με αυτές της  «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» και δεν κατευθύνεται από καμία πολιτική συνιστώσα.

Οι δηλώσεις του περί του ζητήματος των κινητοποιήσεων για τη Μακεδονία προέρχονται καθαρά και μόνο από την πατριωτική και θρησκευτική του καλλιέργεια η οποία προέρχεται από την ελληνική οικογένεια μέσα στην οποία μεγάλωσε.

Αξίζει δε να υπενθυμίσουμε στη Λαϊκή Συσπείρωση ότι είναι υποκρισία να μιλάει εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, τη στιγμή που και η ίδια συμμετέχει στις ευρωεκλογές αποδεχόμενη ουσιαστικά το θεσμό του οποίου καταφέρεται ως πολέμιος και μετατοπίζει την ευθύνη στον Παναγιώτη Γρηγοριάδη που καμία σχέση δεν έχει με το Ευρωκοινοβούλιο και το ΝΑΤΟ.

Σε εσάς τους θερμούς οπαδούς που υποστηρίζεται ότι ένα παιδί 15 ετών έχει το δικαίωμα να αλλάξει φύλο, απαντήστε μας γιατί δεν έχει το δικαίωμα να σηκώσει τα λάβαρα της πατρίδας του.

Σε εσάς τους θερμούς οπαδούς που υποστηρίζετε ότι οι λαθρομετανάστες έχουν δικαιώματα έκφρασης των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων και χρήζουν προστασίας και υποστήριξης των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων απαντήστε μας γιατί οι Έλληνες Χριστιανοί δεν έχουν το δικαίωμα να υπερασπίζονται την πατρίδα και τη θρησκεία τους.

Απαντήστε μας ακόμα- ακόμα, τι σημαίνει για εσάς Βόρεια Ήπειρος , τι σημαίνει Μακεδονία, τι σημαίνει Θράκη.

Εν κατακλείδι, ο κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης δηλώνει ξεκάθαρα τις αρχές και τις αντιλήψεις του σχετικά με την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια που έχουν τις ρίζες τους βαθιά μέσα στην ελληνική κοινωνία εδώ και χιλιάδες χρόνια. Εσείς μπορείτε να μας πείτε ξεκάθαρα  τι εν τέλει πρεσβεύετε, για να έχουν μία ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες των Αχαρνών;

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: